banner13

Malatya Necatibey Ortaokulu Hentbol takımında 1.Lig sevinci  

​​​​​​​Malatya Necatibey Ortaokulu Hentbol kız takımı, namağlup olarak tamamladığı grup birinciliğinden sonra Play-off karşılaşmalarında ise 1.Lig’e yükseldi.  

09 Nisan 2022 Cumartesi 13:33
Malatya Necatibey Ortaokulu Hentbol takımında 1.Lig sevinci  

Malatya Necatibey Ortaokulu Hentbol kız takımı, namağlup olarak tamamladığı grup birinciliğinden sonra Play-off karşılaşmalarında ise 1.Lig’e yükseldi.  

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Hentbol 2.Ligi G Grubu’nda mücadele eden ve grubu na mağlup olarak tamamlayan Malatya Necatibey Ortaokulu Hentbol takımı Sinop’ta katıldığı ve 5 gün süren play off müsabakaları sonunda 1.Lig’e yükselmeyi başardı.

Antrenör Yeliz Fırat yönetiminde grubu namağlup birinci olarak bitirip play off müsabakaları sonunda 1.Lig’e yükselmeyi başaran Malatya Necatibey Ortaokulu Hentbol kız takımı Malatya’ya döndüğünde çeşitli kurumlar tarafından ödüllendirilecek.

KAYNAK:İHA                                        

Anahtar Kelimeler:
MalatyaOkulSPORNECATİBEY
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.