banner13

Bu bina Malatya'ya yakışıyor mu?

Malatya Turgut Temelli Caddesi alt kavşağında bulunan Açıl İş Merkezi’nden sarkan molozların oluşturduğu tehlikeyi defalarca gündeme getirmemize rağmen herhangi bir gelişme yaşanmamıştı. Saçtığı tehlikeye rağmen yıkılmayan bina ile ilgili ilginç bir adım atıldı. Binadan sarkan moloz parçalarının düşmemesi için balkonlar kesildi, üzerine de bez parçası yerleştirildi. Zaten oluşturduğu tehlike ile göz önünde olan açıl iş merkezi, şimdi adeta “ben buradayım” diye bağırıyor. Peki bunun çözümü bu mu? Bu görüntü Malatya’ya yakışıyor mu?

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
01 Mayıs 2024 Çarşamba 10:13
Bu bina Malatya'ya yakışıyor mu?

Malatya Turgut Temelli Caddesi alt kavşağında bulunan Açıl İş Merkezi’nin altında hizmet veren esnaflar defalarca yukardan moloz parçalarının düşmesine şahitlik etmiş, tepki göstermişti. Ona rağmen yıkılması yönünde bir adım atılmadı.

"İnsan hayatı bu kadar ucuz mu” dedirten bina nihayet yetkililer tarafından görüldü ama buna görüldü demeye de bin şahit lazım. Çünkü sadece balkonlardan sarkan moloz parçaları kesildi, üstüne bir de kötü olan görüntünün üzerine yerleştirilen bez parçaları ile bina adeta“ben buradayım” diye bağırıyor.

Peki esnaf ve vatandaş bu trajikomik çalışma hakkında ne düşünüyor?

“Burası Malatya’ya hiç yakışmıyor. Çevreyolundan geçen herkesin şahitlik ettiği bu binayı görenler Malatya sahipsiz mi diye soruyor. Bu binanın bir an evvel yıkılması gerekiyor. Bu binayı hiçbir yetkili görmedi.” diye tepki gösterdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.