banner13

AK Parti İl Başkanlığında koltuk telaşı!..

6 Şubat depremlerinde büyük yara alan Malatya, çarşı projesinde olmadığı ortaya çıkan Söğütlü Cami’nin nereye yapılacağını tartışırken, şehrin sorunlarından uzak bir intiba yaratan AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören’in, AK Parti Malatya İl Başkanlığı koltuğunun peşine düştüğü öğrenildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
04 Mayıs 2024 Cumartesi 19:24
AK Parti İl Başkanlığında koltuk telaşı!..

6 Şubat depremlerinde büyük yara alan Malatya, çarşı projesinde olmadığı ortaya çıkan Söğütlü Cami’nin nereye yapılacağını tartışırken, şehrin sorunlarından uzak bir intiba yaratan AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören’in, AK Parti Malatya İl Başkanlığı koltuğunun peşine düştüğü öğrenildi. Yani koltuğunu kaybetmemek için Ankara’da görüşmeler yaptığı iddia edildi.

6 Şubat depremleri sonrası tam bir sahipsizliğin hakim olduğu, şehirde 7’den 70’e her vatandaşın zaman zaman ses yükselterek, “Sahipsiz Malatya” diye dolaştığı, Malatya’da AK Parti il teşkilatını koltuk telaşı sardı.

Malatya, Söğütlü Cami’nin nereye yapılacağını tartışırken, valisi, milletvekili, belediye başkanı da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin gözü önünde Malatya çarşı projesinde Söğütlü Camiye yer ararken, AK Parti il teşkilatının ve parti içerisindeki isimlerin de AK Parti Malatya İl Başkanlığı için Ankara’da yarış içerisinde olduğu ortaya çıktı. Yani şehrin derdi ile ilgilenmeyenlerin koltuk peşine düştüğü öğrenildi.

31 Mart Yerel seçimleri öncesi başarısız ve ilgisiz yönetiminden dolayı görevden alınması gündeme gelen fakat yerel seçim sonrasına bırakılan görevden alma iddiaları üzerine AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Ankara’da temaslara başladı.

Yerel seçimler öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya mitingi sonrası görevden alınacağı iddia edilen Namık Gören’in yanı sıra AK Parti Malatya Medya Tanıtım sorumlusu Mahmut Boyraz, AK Parti İl Teşkilatında yer alan daha önce milletvekilliği ve belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları olan Hakkı Pekel, son genel seçimlerde AK Parti Malatya Milletvekilliği listesinde 6. Sırada yer alan ve son olarak yerel seçimlerde Battalgazi belediye başkan aday adayı olan Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’ın da adının geçtiği öğrenildi.

Sadece seçim zamanları ortaya çıkan, 6 Şubat depremlerinde neredeyse yerle bir olan şehrin sorunları ile ilgilenmeyen, Malatya’nın çarşı, projesi, rezerv alanları, yerinde dönüşüm ve daha şehirdeki birçok sorundan haberi dahi olmayan bu isimlerin Malatya’da güçlü bir koltuk olan AK Parti Malatya İl Başkanlığı koltuğu için kıyasıya bir yarış ve yoğun görüşme trafiği içerisinde oldukları iddia ediliyor.

KAYNAK: ERTV HABER MERKEZİ

Son Güncelleme: 05.05.2024 13:32
Anahtar Kelimeler:
MalatyaGündemHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.