banner13

Malatya’ya uçak seferleri yarın başlıyor

Korona virüs tedbirleri çerçevesinde yeni normalleşme adımları kapsamında 1 Haziran’da başlayan yurt içi uçuşları devam ederken, Türk Hava Yolları(THY), 4 Haziran’dan itibaren İstanbul Havalimanı’ndan uçuşlarını arttırarak, Türkiye’nin 34 farklı şehrine uçuş başlatacak. 4 Haziran’dan itibaren Türk Hava Yolları İstanbul’dan Malatya’ya da uçuş başlatacak. Fakat Avrupa’dan direkt uçuş yapılacak Anadolu illeri arasında Malatya bulunmuyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
03 Haziran 2020 Çarşamba 18:47
Malatya’ya uçak seferleri yarın başlıyor

Korona virüs tedbirleri çerçevesinde yeni normalleşme adımları kapsamında 1 Haziran’da başlayan yurt içi uçuşları devam ederken, Türk Hava Yolları(THY), 4 Haziran’dan itibaren İstanbul Havalimanı’ndan uçuşlarını arttırarak Türkiye’nin 34 farklı şehrine uçuş başlatacak. 4 Haziran’dan itibaren Türk Hava Yolları İstanbul’dan Malatya’ya da uçuş başlatacak. Fakat Avrupa’dan direkt uçuş yapılacak Anadolu illeri arasında Malatya bulunmuyor.

Korona virüs tedbirleri kapsamında Nisan ayının ilk haftasında tüm iç ve dış hat seferlerine ara verilmiş, virüsün kontrol altına alınmaya başlamasıyla birlikte ise başlatılan normalleşme süreci kapsamında 1 Haziran itibariyle İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Trabzon olmak üzere 5 ilde tarifeli uçuşlar başlatılmıştı.

Normalleşme adımları kapsamında Türk Hava Yolları’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamayla da 4 Haziran’dan itibaren İstanbul’dan Türkiye’nin 34 iline sefer başlatılacağını açıkladı.

4 Haziran tarihinden itibaren THY, Adana, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Batman, Bingöl, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Iğdır, Isparta, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Muş, Nevşehir, Ordu-Giresun, Samsun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van’a uçuş başlatacak.

COVID-19 pandemisiyle mücadele kapsamında getirilen kısıtlamalar sonrası ilk uçuşunu 1 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştiren Pegasus Hava Yolları da, 4 Haziran 2020 tarihi itibarıyla yurt içinde 27 destinasyonda 39 hatta uçmaya başlıyor. Pegasus Hava Yolları da İstanbul Sabiha Gökçen’den Antalya, Ankara, İzmir, Adana, Bodrum, Trabzon, Van, Dalaman, Kayseri, Gaziantep, Diyarbakır, Elazığ, Gazipaşa, Hatay, Konya, Malatya, Samsun, Muş, Ordu-Giresun, Sivas, Şanlıurfa, Erzurum, Batman, Erzincan, Mardin ve Kars’a uçuş gerçekleştirecek. Ayrıca İzmir’den Adana, Ankara, Mardin, Elazığ, Kayseri, Samsun ve Trabzon’a; Adana’dan Trabzon, Antalya, Bodrum ve Van’a; Ankara’dan ise Antalya ve Bodrum’a uçacak.

Öte yandan THY, 18 Haziran itibariyle Avrupa’da 6 ülkedeki 16 şehirden Anadolu’daki 14 noktaya direkt uçuş gerçekleştirecek. Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Avrupa’dan Anadolu’nun dört bir yanına direkt uçuşlar yapılacak. Direkt uçuş yapılacak iller arasında Gaziantep, Diyarbakır, Kayseri Ordu/Giresun ve Elazığ bulunurken, Malatya yer almıyor.

Onur Air de yeni normalleşme süreci kapsamında 4 Haziran’dan itibaren, iç hatlarda ilk etapta İstanbul, Antalya, Dalaman, Trabzon, Bodrum ve İzmir destinasyonlarının olacağını, duruma bağlı olarak da Gaziantep, Kayseri, Malatya gibi noktalara da uçabileceklerini açıklamıştı.

ERTV HABER MERKEZİ


Son Güncelleme: 03.06.2020 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.