banner13

Malatya’da termometreler 39 dereceyi gördü

Malatya’da termometreler 39 dereceyi gösterirken hissedilen sıcaklık ise 42 derecenin üzerine çıktı. Son yılların en yüksek sıcaklığının yaşandığı kentte vatandaşlar gölgelik alanlarda serinlemeye çalışıyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
08 Ağustos 2023 Salı 18:33
Malatya’da termometreler 39 dereceyi gördü

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hava sıcaklığı 40 dereceyi aşarken, Malatya’da termometreler 39 dereceyi gösterdi. Hissedilen sıcaklığın 42 derecenin üzerine çıktığı kentte son yılların en yüksek sıcaklığı yaşanırken, vatandaşlar gölgelik alanlarda serinlemeye çalışıyor.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ettiği kentte sıcak havanın hafta sonuna kadar etkisini sürdürmesi beklenirken, yetkililer saat 10.00 ile 16.00 arasında güneş altında kalınmaması gerektiği konusunda vatandaşları uyardı.

KAYNAK: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.