banner13

Vatandaşlar fark etti! Orduzu Göletinde erkek cesedi bulundu!

Malatya’da sabah saatlerinde gölette vatandaşlar tarafından bulunan erken şahsın kimliği belirlendi. İlk bulgulara göre 3 aydır aranan şahsin intihar ettiği değerlendiriliyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
03 Haziran 2020 Çarşamba 13:29
Vatandaşlar fark etti! Orduzu Göletinde erkek cesedi bulundu!

Malatya'da sabah sporu yapan vatandaşlar tarafından Orduzu Pınarbaşı Göleti'nde bir erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Orduzu Pınarbaşı'nda sabah yürüyüşü yapan vatandaşlar göletin yüzeyinde bir ceset fark edince durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, cesedin sudan çıkarılması için çalışma başlattı. yapılan incelemelerde 50 yaşındaki M.G. isimli şahsa ait olduğu belirlendi. Edinilen bilgilere göre yaklaşık 3 aydır kayıp olarak aranan şahsın, geride intihar notu bıraktığı da iddia edildi. Gölette su yüzeyine buran cesedin, büyük ölçüde deforme olmasının, şahsın kaybolduğu günden bu yana gölette olduğu değerlendiriliyor. İlk bulgulara göre intihar olarak değerlendirilen olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

iha

Son Güncelleme: 03.06.2020 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.