banner13

Kritik maçı Atilla Karaoğlan yönetecek

Spor Toto Süper Ligin 26.haftasında Yeni Malatyaspor, yarın sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
18 Şubat 2022 Cuma 11:01
Kritik maçı Atilla Karaoğlan yönetecek

Spor Toto Süper Ligin 26.haftasında Yeni Malatyaspor, yarın sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmaAtilla Karaoğlan yönetecek.

Süper Lig’de şu ana kadar 16 puan toplayan ve ligin son sırasına demirleyen Yeni Malatyaspor, 26.haftada yarın sahasında Antalyaspor’u konuk edecek. Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ile Samet Çavuş yapacak. Mücadelede, Ramazan Keleş ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Atilla Karaoğlan bugüne kadar Yeni Malatyaspor’un 4 maçını yönetti. Sarı siyahlılar, Karaoğlan’ın yönettiği 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşadı. Karaoğlan, Yeni Malatyaspor’un Malatya’da 3 maçında görev yaparken, Doğu Anadolu temsilcisi bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet yaşadı.

Atilla Karaoğlan, Antalyaspor’un ise 3 maçını yönetti. Akdeniz temsilcisi, Karaoğlan’ın görev aldığı 3 karşılaşmada 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşadı.

FERDİ DURDU/ ERTV

Son Güncelleme: 18.02.2022 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.