banner13

Kaplan, yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor

Süper Ligin 13.haftasında açılış maçında BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu akşam Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de 6 haftalık bölümde mağlubiyet yüzü görmeyen BtcTurk Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği deplasmanından da istediği sonuçla ayrılarak, yakaladığı seriyi sürdürmek istiyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
29 Kasım 2019 Cuma 12:46
Kaplan, yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor

Ligde 12 haftalık bölümde 19 puan toplayan ve 6 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 13.haftasında bu akşam 20.30’da Gençlerbirliği ile Ankara Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Ligde son mağlubiyetini 6.haftada deplasmanda Antalyaspor’a karşı alan ve sonraki 6 haftalık bölümde 3 galibiyet, 32te beraberlik ile 12 puan toplayan sarı kırmızılı takım, son haftalarda çıkışa geçen Ankara temsilcisi karşısında mutlak 3 puanı hedefliyor.

ARALARINDAKİ DÖRDÜNCÜ KARŞILAŞMA

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Gençlerbirliği, tarihlerinde dördüncü kez karşı karşıya gelecekler. Bundan önce oynanan 3 karşılaşmada BtcTurk Yeni Malatyaspor’un üstünlüğü bulunuyor.

İki ekip ilk olarak 2011 yılında Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldi. Ankara’da oynanan karşılaşma 2-0 Gençlerbirliği’nin üstünlüğüyle sonuçlandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Gençlerbirliği geçtiğimiz sezon Süper Lig’de karşılaştı. Sezonun ilk yarısında Ankara’da oynanan karşılaşmayı BtcTurk Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 4-1 BtcTurk Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

MAÇI ZORBAY KÜÇÜK YÖNETECEK

Karşılaşmada Adana Bölgesi Üst Klasman Hakemi Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük’ün yardımcılıklarını Manisa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İbrahim Çağlar Uyarcan ile Bursa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Hakan Yemişken yapacak. Mücadelede, Sivas Bölgesi Klasman Hakemi Adem Sarıtaş ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Öte yandan karşılaşmada VAR hakemliğini Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Burak Şeker, AVAR hakemliğini ise Antalya Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Murat Erdoğan yapacak.

DEPLASMANDA 8 PUAN TOPLADILAR

Ligde 12 haftalık bölümde 19 puanı hanesine yazdıran BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu 19 puanın 8’ini deplasman maçlarında elde etti.

Deplasmanda şuana kadar 6 karşılaşmaya çıkan sarı kırmızılı takım, bu karşılaşmaların 2’sini kazanırken, 2’sinde berabere kaldı ve 2’sini de kaybetti.

6 deplasman karşılaşmasında 8 puan kazanan BtcTurk Yeni Malatyaspor, rakip ağları 10 kez havalandırırken, kalesinde ise 8 gol gördü.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.