banner13

Haqi Osman’a teklif var

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da ileri uç oyuncusu Haqi Osman’a teklif geldiği ancak yönetimin yetenekli oyuncuyu satmaya sıcak bakmadığı öğrenildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
07 Aralık 2022 Çarşamba 16:42
Haqi Osman’a teklif var

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da ileri uç oyuncusu Haqi Osman’a teklif geldiği ancak yönetimin yetenekli oyuncuyu satmaya sıcak bakmadığı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’un 20 yaşındaki Ganalı santraforu Haqi Osman performansıyla göz doldururken, birçok kulübünde dikkatini çekmeye başladı. Sarı siyahlı takımla 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve güncel piyasa değeri 400 bin Euro olan Haqi Osman, forma giydiği 9 lig maçında 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

783 dakika süre alan ve performansıyla dikkat çeken Haqi’ye tekliflerin geldiği öğrenildi. Kulüp başkanı Ahmet Yaman, Haqi Osman’a gelen teklifleri doğrularken, bu oyuncuyu satmaya sıcak bakmadıklarını ifade etti.

Kısıtlı bir kadrolarının olduğuna dikkat çeken Yaman, hiçbir oyuncuyu satmak istemediklerini kaydederek, sezon sonunda gelecek teklifleri değerlendirebileceklerini söyledi.

Yaman, 20 yaşındaki genç oyuncuya resmi bir teklifin gelmediğini belirterek: "Söylemde resmi teklif ama resmi olarak bir başvuru yok. Teklif olsa dahi oyuncuyu satmamız söz konusu değil. Haqi Osman'ı satarsak yerine koyacağımız oyuncumuz yok. Futbolcu falan satmayı düşünmüyoruz. Mevcut oyuncuları satarsak bir adım dahi atamayız. Şu için zaten bize resmi olarak gelen bir teklif yok. Alternatif olmadığı için transfere izin vermeyeceğiz" dedi.

FERDİ DURDU/ ERTV

Son Güncelleme: 07.12.2022 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.