banner13

“Galibiyetle başlamak istiyoruz”

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig K Grubu’nda mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, sezona 3 puanla başlamanın hesaplarını yapıyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
15 Mart 2022 Salı 14:49
“Galibiyetle başlamak istiyoruz”

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig K Grubu’nda mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, sezona 3 puanla başlamanın hesaplarını yapıyor.

Kadınlar Futbol 3.Ligi’nde bu yıl K Grubu’nda Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor, Aksaray Tuzgölüspor, Erenköyspor ve Yozgat Yurdum Gençlik ve Spor takımlarına karşı mücadele edecek olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, birinci haftada evinde Erenköyspor’u konuk edecek.

Sezona evinde ‘merhaba’ diyecek olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Kayseri ekibi Erenköyspor ile 19 Mart’ta Malatya’da karşı karşıya gelecek. Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Sahada oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

“Sezona İyi Hazırlandık”
Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, sezona 3 puanla başlayıp, ligi istedikleri gibi tamamlamak istediklerini söyledi.

Kulüp olarak iyi bir altyapı oluşturduklarını dile getiren Çelebi, “2021 yılının yaz döneminden buyana aralıksız ve düzenli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada iyi bir altyapı oluşturduk. A Takımımızı da birkaç transferle birlikte güçlendirdik. Sezona hazırız. İyi bir başlangıç yaparak, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.

“Elimizden Tutan Yok”
Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nü 11 yıldır tek başına ayakta tutmaya çalıştığını dile getiren Çelebi, şunları söyledi:

“Doğru dürüst bir sponsorumuz ya da elimizden tutan kimse yok. Bu yıl lisanslı 60’a yakın kızımız kulüpte spor yapıyor. Bu kızlarımızın eşofmanları, formaları, yağmurluklarını imkansızlıklar içerisinde yaptırıyoruz. Çocuklarımız eğitim görüyorlar, okul sonrası servis imkânı sağlayarak, idmanlara getiriyoruz. İdmandan sonra tek tek evlerine bırakıyoruz. Bu çalışmalarımızın karşılığını da 3 ay içerisinde aldık, 6 kızımızı milli takım seçmesine götürdük. Milli takıma davet edilen sporcularımız var. Bu anlamda iyi bir altyapıya sahibiz ama maalesef bu işleri tek başımıza yapmak zorundayız. Elimizden tutan kimse yok” diye konuştu.

FERDİ DURDU/ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.