banner13

Büyükşehirden muhteşem galibiyet

Ampute Futbol Süper Ligi’nin 16.haftasında Malatya Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda ODTÜ Spor Kulübü’nü 3-2 mağlup etti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
04 Nisan 2022 Pazartesi 15:19
Büyükşehirden muhteşem galibiyet

Ampute Futbol Süper Ligi’nin 16.haftasında Malatya Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda ODTÜ Spor Kulübü’nü 3-2 mağlup etti.

Ampute Futbol Süper Ligi’nin 16.haftasında Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı, deplasmanda Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Spor Kulübü ile deplasmanda karşı karşıya geldi. ODTÜ Sentetik Çim Sahada oynanan müsabakayı Abdulkadir Düzgün-Ercan Olgun hakem ikilisi yönetirken, Servet Ölekli ise üçüncü hakem olarak görev yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, gol düellosuna sahne olan karşılaşmayı 3-2 kazanarak, yükselişini sürdürdü. Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımına galibiyeti getiren golleri; dakika 3’te Zülfücan, dakika 34’te Muhammed Reza ve dakika 51’de Akbar kaydetti.

ODTÜ deplasmanından muhteşem bir galibiyetle dönen Malatya Büyükşehir Belediyespor, puanını 31’e yükselterek, ilk 4’e bir adım daha yaklaştı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin 17.haftasında 10 Nisan Pazar günü Malatya’da TSK Rehabilitasyon Merkezi Spor Kulübü ile karşılaşacak. Yeşiltepe Spor Kompleksi Ampute Futbol Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.