banner13

Büyükşehir tek golle güldü

Futbol Süper Ligi’nde Malatya Büyükşehir Belediyespor, sahasında Trabzon Ortahisar Belde Spor Kulübü’nü 1-0 mağlup etti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
20 Mart 2022 Pazar 15:22
Büyükşehir tek golle güldü

Futbol Süper Ligi’nde Malatya Büyükşehir Belediyespor, sahasında Trabzon Ortahisar Belde Spor Kulübü’nü 1-0 mağlup etti.

Ampute Futbol Süper Ligi’nin 14.haftasında Malatya Büyükşehir Belediyespor, sahasında Trabzon Ortahisar Belde Spor Kulübü’nü konuk etti. Yeşiltepe Spor Kompleksi Ampute Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Mustafa Öztürk-Cengiz Demir hakem ikilisi yönetirken, Selahattin Yıldız ise üçüncü hakem olarak görev yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor sahaya Selim Karadağ, Metin Yıldırım, Reza Damavandi, Zülfü Can Derinpınar, Mohammad Reza Mir Ahmadi, Ali Molon ve Mehdi Saedavi yedisiyle sahaya çıktı.

Trabzon Ortahisar Belde Spor Kulübü ise Yusuf Sağlam, Abdali Hdadi, Muhsin Charon, Mervan Akyol, İsmail Uzunçivi, Redavane Charon ve Francois Ban yedisiyle mücadele etti.

Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.

Mücadelenin 32.dakikasında Malatya Büyükşehir Belediyespor, Reza Damavandi’nin golüyle 1-0 öne geçti.

Müsabakanın kalan dakikalarında Malatya Büyükşehir Belediyespor ikinci golü bulmak, Trabzon Ortahisar Belde Spor Kulübü ise eşitliği sağlamak için pozisyonlar üretse de gol sesi çıkmadı ve Malatya ekibi, müsabakayı 1-0 kazandı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor’un 50.dakikada Zülfü Can Derinpınar’ın şutunda bir topu üst direğe çarparak dışarı gitti.

FERDİ DURDU/ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.