banner13

BtcTürk Yeni Malatyaspor 7 hafta sonra kaybetti

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde 7 haftalık yenilmezlik serisinin ardından sahasında Demir Grup Sivasspor’a 3-1 mağlup oldu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
09 Aralık 2019 Pazartesi 16:22
BtcTürk Yeni Malatyaspor 7 hafta sonra kaybetti

Ligde 6.haftafa deplasmanda Antalyaspor’a mağlup olduktan sonra 7 haftalık bölümde 3 galibiyet, 4’te beraberlik alarak yenilmezlik serisi yakalayan BtcTurk Yeni Malatyaspor’un bu serisi 14.haftada sahasında Demir Grup Sivasspor ile oynadığı karşılaşmayla sona erdi. Sahasında kırmızı beyazlılara 3-1 mağlup olan sarı kırmızılı takım, haftayı 20 puanda tamamladı.

14 HAFTADA 5 GALİBİYET

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde 14 haftalık bölümde 5 kez galip gelirken, 5 karşılaşmada berabere kaldı, 4 karşılaşmayı ise kaybetti. Sarı kırmızılı takım, şuana kadar elde ettiği 5 galibiyetin 3’ünü evinde, 2’sini ise deplasmanda aldı.

Sahasında şuana kadar 7 karşılaşmaya çıkan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmaların ‘ünden galibiyetle ayrılırken, 2'’inde berabere kaldı, 2’sini ise kaybetti. Sarı kırmızılılar, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında aldığı mağlubiyetle bu sezon sahasında ikinci yenilgisini yaşadı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor deplasmanda ise oynadığı 7 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı. Sarı kırmızılılar, şuana kadar hanesine yazdırdığı 20 puanın 9’unu deplasmanda elde etti.

BİR SIRA GERİLEDİLER

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 14.haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor karşısında aldığı 3-1’lik mağlubiyetin ardından puan tablosunda bir sıra geriledi.

Ligde 14 haftalık bölümde 5 galibiyet, 5’te beraberlik ile 20 puan toplayan sarı kırmızılı takım, haftayı sekizinci sırada tamamladı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de oynadığı 14 karşılaşmada rakip ağları 29 kez havalandırırken, kalesinde ise 19 gol gördü.

LİGDE 15.HAFTADA BEŞİKTAŞ’A KONUK OLACAKLAR

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 15.haftasında deplasmanda şampiyonluğun güçlü adaylarından Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Ligde geride kalan 8 haftada 3 galibiyet, 4 beraberlik, 1’de mağlubiyet alan sarı kırmızılı takım, 15.haftada Beşiktaş’a konuk olacak.

Beşiktaş-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşması 15 Aralık Pazar günü 19.00’da Vodafone Park’ta oynanacak.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.