banner13

B. Yeni Malatyaspor’da Ünal Karaman iddiası...

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın’dan boşalan teknik direktörlük görevi için henüz bir isimle anlaşmadı. Acele bir karar vermek istemeyen yönetim, belirleyeceği isimlerle temasa geçecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
16 Ocak 2020 Perşembe 16:01
B. Yeni Malatyaspor’da Ünal Karaman iddiası...

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın’dan boşalan teknik direktörlük görevi için henüz bir isimle anlaşmadı. Acele bir karar vermek istemeyen yönetim, belirleyeceği isimlerle temasa geçecek.

Teknik direktör Sergen Yalçın ile ani bir gelişmeyle yollarını ayıran BtcTurk Yeni Malatyaspor’da şuandaki en önemli konu takımın başına geçecek olan teknik direktörün kim olacağı.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, yeni teknik direktörün kim olacağıyla ilgili “Bu olay taze yeni oldu. Bir takımda hoca varken o gitmeden bir başka hocayla görüşmem. Şimdi hızlı bir şekilde karar vermeyeceğiz biraz bekleyeceğiz. Bir oturup istişare yapacağız ondan sonra karar vereceğiz” açıklamasını yaparken, taraftarlar sosyal medyadan Ünal Karaman’ı istediklerine dair paylaşımlarda bulunmaya başladı.

Sarı kırmızılı kulübün listesinde devre arasında Trabzonspor ile yollarını ayıran teknik direktör Ünal Karaman’ın yer aldığı iddia edilirken, taraftarlar şimdiden tecrübeli hocayı listenin en üst sırasında görmek istediklerini ifade ediyorlar.

ÜnalkaramanMalatyaspora hashtagiyle Ünal Karaman ile ilgili sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar şöyle: “Yuvana dön hocam”, “Malatyaspor'a Ünal Karaman ne güzel olur”, “Bu şehrin ruhunu bir kişi geri getirebilir. İş ahlakı olan biri”, “Malatyaspor’u 2 yılda Şampiyon yapar”, “Var bi hayalimiz.....”, “Rüyamda muhtemelen seni görecem hocam”, “Adam gibi adammmm. Mazi canlansın gözünde”, “Ünal Reis senin Malatya'ya gelme ihtimalin Sergen Hocamızın gidişine olan üzüntümüzü bastırdı. Gel Ünal’ım gel”, “Galatasaray için Hagi neyse Malatyaspor için de Ünal odur. Ünal’ım Ünal, Karaoğlan”, “Neden Ünal Karaman gelsin derseniz şehir Ünal hocayı tamamen benimsemiş ve şehirde birleştirici güç olacağını düşünüyorum”, “Hadi inşallahhhhhh”, “Çözüm belli Malatya seni bekliyor.”

2007-2008 sezonunda Konyaspor’da teknik direktörlük görevinde bulunan Ünal Karaman, 2008-2009 sezonunda MKE Ankaragücü ardından Konyaspor’u teknik direktör olarak çalıştırdı. 2009-2010 sezonunda Trabzonspor’da A takım direktörü olarak görev yapan tecrübeli çalıştırıcı, bordo mavili takımda antrenör ve sportif direktörlük görevlerinde de bulundu.

2014-2015 sezonunda Adana Demirspor’u çalıştıran Ünal Karaman, 2016-2017 sezonunda Şanlıurfaspor’un başına geçti. 2017-2018 sezonunda Karabükspor’u çalıştıran Karaman, daha sonra Trabzonspor’un başına geçti.

Trabzonspor ile Ünal Karaman’ın yolları 2019-2020 sezonunun devre arasında ayrılmıştı.

FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ - ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.