banner13

Yunus timleri çocuklara moral oldu

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde depremzede çocuklar için düzenlenen bayram etkinliğine katılan ‘Yunus’ timleri çocuklarla moral oldu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
21 Nisan 2023 Cuma 13:17
Yunus timleri çocuklara moral oldu

‘Yunus’ timleri depremzede çocuklara moral oluyor

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde depremzede çocuklar için düzenlenen bayram etkinliğine katılan ‘Yunus’ timleri çocuklara moral oldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Çukurdere Mahallesi’nde Ramazan Bayramı'na saatler kala çadırlarda kalan depremzede çocuklar için etkinlik düzenledi. Palyaço gösterisinin yanı sıra dondurma ikramının yapıldığı etkinliğe katılan Yunus’ timleri ise çocuklara moral oldu.
Mahalle sakinleri etkinliği tertip eden Mahalle Muhtarı Mehmet Fatih Gönültaş’a teşekkür ederken, muhtar Gönültaş ise zor günler geçiren depremzede çocukların yüzlerinin gülmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

KAYNAK: İHA
 

Anahtar Kelimeler:
MalatyaBayramDepremçocuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.