banner13

Sonsöz Gazetesine Ödül

7. Anadolu Medya Ödülleri Kazananları Belli Oldu

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
30 Kasım 2022 Çarşamba 15:28
Sonsöz Gazetesine Ödül

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) tarafından bu yıl 7’ncısı düzenlenecek olan Anadolu Medya Ödülleri kapsamında Malatya Sonsöz Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nihal Ağca, Muhabirlikten Yazı İşleri Müdürlüğü’ne uzanan başarılı kariyeri nedeniyle ödül almaya hak kazandı. 4 Ocak tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenecek tören ile ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tevdi edecek.

ÖDÜLÜ CUMHURBAŞKANI VERECEK
Anadolu Medya Ödülleri Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek.

Anadolu Medya Ödülleri programına ilişkin açıklamalarda bulunan AYD Genel Başkanı Sinan Burhan; “Bu yılki ödül töreninde verilecek ödülleri çok değerli jüri üyeleri (Yavuz Donat, Sabah Gazetesi – Zafer Şahin, Kanal D – Nermin Yurteri, NTV – Mehmet Akbay Gezegen Mehmet, Kral FM – Nurettin Bay, Kon TV) ve Anadolu’daki medya mensupları ile istişare ederek tespit ettiklerini, Türkiye’nin tüm coğrafyasını temsil eden bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Bu sene sadece yerel medyanın ödüllerde değerlendirilmeye alındığını ifade eden Sinan Burhan, Yerel medyanın önemine vurgu yaparak, “Bu sene Anadolu’da başarılı çalışmalara imza atan kuruluşlara ve zor şartlar altında mesleğini icra eden yetenekli kişilere ödül verilecektir. Törene Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da iştirak edecek” dedi. 

Anadolu Medya Ödülleri Töreni 04 Ocak 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak.

Son Güncelleme: 30.11.2022 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.