banner13

Bakanlıktan Fendoğlu’na 4 Eylül Mavi Tren Yanıtı!..

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, 4 Eylül mavi treninin Malatya’ya tekrar sefere başlaması için TBMM’ye Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Cahit Turhan’ın cevaplaması için soru önergesi vermişti. Bakanlık Fendoğlu’nun soru önergesine verdiği yanıtta bölgede Yüksek Hızlı Tren alt yapısının sona ermesi ile seferlerin yeniden başlayacağını açıkladı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
22 Kasım 2019 Cuma 17:03
Bakanlıktan Fendoğlu’na 4 Eylül Mavi Tren Yanıtı!..

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 27. Dönem 3. Yasama yılı 2. oturumunda 4 Eylül mavi treninin Malatya’ya tekrar sefere başlaması için soru önergesi vermişti.

Milletvekili Fendoğlu’nun soru önergesinin ardından Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığından yazılı cevap geldi. Bakanlığın cevabında bölgede süren Yüksek Hızlı Tren alt yapı çalışmaları işaret edilerek, “Söz konusu parkurda Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren inşaatı ile elektrifikasyonu, sinyalizasyon alt yapı çalışmaları devam etmekte olup çalışmaların bitmesine müteakip 4 Eylül Mavi Treninin tekrar sefere başlatılması planlanmaktadır” denildi.

(Bülten)


Son Güncelleme: 22.11.2019 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.