banner13

CHP’li başkandan ilginç akaryakıt eylemi

CHP’li il başkanı at arabasına binerek, akaryakıt zamlarını protesto etti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
22 Şubat 2022 Salı 18:55
CHP’li başkandan ilginç akaryakıt eylemi

CHP’li il başkanı at arabasına binerek, akaryakıt zamlarını protesto etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, at arabasına binerek, akaryakıt zamlarını protesto etti.

Ferdi Durdu’nun haberine göre, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, akaryakıt zamlarına yapılan zamları protesto etmek için ilginç bir yola başvurdu. Parti binasının önünde basın açıklaması yapan Kiraz, daha sonra at arabasına bindi.

Kiraz, parti binası önünde yaptığı basın açıklamasında, “Yakıt fiyatları daha önce kuruş kuruş artarken şimdi lira lira artıyor. Gelinen noktada 7’den 70’e herkesi etkileyen akaryakıt zamlarıyla karşı karşıyayız. Bundan dolayı at arabasıyla bunu protesto ediyoruz. Akaryakıt fiyatları cep yakıyor. Mazot ve benzin yaz aylarında 7,5 lira iken şu an 16 TL’ye dayandı. Otogaz 4 lira iken o da 10 liraya geldi. Bu durum şoför esnafını daha çok etkiliyor. Aynı zamanda üreticilerde bu durumdan olumsuz etkileniyor. Çiftçinin traktörüyle bağına bahçesine gitme durumu kalmadı. Kimse traktörünün kontağını çeviremiyor. Bu zamların geri çekilmesini istiyoruz. Elektrikte gaz lambalarına dönerken, ulaşımda da yeniden at arabalarına dönüyoruz.

Çiftçilerde artık kara sabana dönecek. Bu zam ve zulümle yüz yıl, bin yıl geriye gideceğiz. Bu zamların vatandaşın üzerinden kaldırılması gerekiyor” İfadelerini kullandı.

İl Başkanı Kiraz daha sonra partililerle birlikte at arabasına bindi ve çevrede tur atarak, akaryakıt zamlarını protesto etti.

Son Güncelleme: 22.02.2022 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.