banner13

Büyükşehir Belediyesinden Mercedes Kadir’e vefa

Malatya Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Malatya’nın sevilen yüzü Mercedes Kadir’in ailesinin oturduğu eski evde tadilat yapıyor.  4 kişinin yaşadığı ev baştan aşağıya yenilenecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
11 Mayıs 2020 Pazartesi 14:35
Büyükşehir Belediyesinden Mercedes Kadir’e vefa

Malatya Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Malatya’nın sevilen yüzü Mercedes Kadir’in ailesinin oturduğu eski evde tadilat yapıyor.   4 kişinin yaşadığı ev baştan aşağıya yenilenecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Malatya’nın sevilen siması Fatih Kaydı’ya nam-ı diğer Mercedes Kadir’e vefa göstererek ailesinin oturduğu eski evde tadilat çalışması başlattı.

Tecde Mahallesi Musa Sokak’ta bulunan ve 4 kişinin yaşadığı tek katlı ev Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağıya yenilenecek.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte tadilat çalışması yapılan evi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Mercedes Kadir’in ailesiyle de yakından ilgilendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın konuyla bizzat ilgilendiğini ifade eden Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, Gürkan’a ve ekibine teşekkür etti. Yiğit; “Mercedes Kadirimizin vefatının ardından Başkanımız bizi arayarak ailesinin kaldığı evin durumu hakkında bizden bilgiler aldı. Biz de durumu anlattık. Başkanımız bunun üzerine buraya personellerini göndererek çalışmaları başlattı. 2 oda bir salon olan evde 4 kişi yaşıyor. Ev baştan aşağıya yenilenecek. Bu Mercedes Kadir’e büyük bir vefa örneğidir. Allah Başkanımızdan razı olsun. Kendisi Mercedes Kadir hayattayken de hem ailesiyle hem kendisiyle ilgilenirdi” şeklinde konuştu.

Tecde Yardımlaşma Derneği yöneticilerinden Mehmet Topçu ise evin yenilenmesi konusunda bütün masrafları Büyükşehir Belediyesinin ve Başkan Gürkan’ın karşıladığını söyledi.  Topçu; “Tecde Yardımlaşma Derneği yöneticilerinden Mehmet Topçu ise, “Biz bir hafta önce buraya geldik ve evin durumu hakkında bir video çektik. Bu videoyu sosyal medyada gören Büyükşehir Belediye Başkanımız kısa sürede bize dönüş yaparak evi yenileyeceğinin sözünü verdi. Selahattin Başkanımızdan Allah razı olsun. Her şeyi kendisi karşılıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Mercedes Kadir’in ailesi de evin yenilenmesinden dolayı mutlu olduklarını kaydederek, emeği geçenlere teşekkür etti.  

Son Güncelleme: 12.05.2020 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.