banner13

AK Parti aday tanıtım toplantısı ertelendi

AK Parti'nin 14 Ocak Pazar günü yapacağı aday tanıtım toplantısı ertelendi. Toplantıda Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da tanıtılacaktı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
13 Ocak 2024 Cumartesi 19:19
AK Parti aday tanıtım toplantısı ertelendi

AK Parti, Malatya’nın da içinde bulunduğu büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını açıklayacağı tanıtım toplantısını erteledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, partinin Malatya’nın da bulunduğu büyükşehir ve il belediye başkan adaylarının tanıtılacağı 14 Ocak’taki toplantının ertelendiğini duyurdu.

Çelik şu açıklamayı yaptı, “Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  kararıyla ertelenmiştir.  Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ülkemizi her türlü tehditten korumak için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.