banner13

Malatya’da büyük yangın! 7 saatte kontrol altına alındı

Malatya'nın Hekimhan ilçesinin Ballıkaya Mahallesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ve diğer kurumların çalışması ile yaklaşık 7 saat sonra kontrol altına alınabildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
15 Ağustos 2023 Salı 13:46
Malatya’da büyük yangın! 7 saatte kontrol altına alındı

Yangın, 14 Ağustos Pazartesi günü saat 21.30 sularında Ballıkaya Mahallesi’nde (Köyünde) evlerin bulunduğu alan ile ormanlık bölgesine yakın mesafedeki dere içerisinde başladı. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi ilk anda 4 ekip ile birlikte İtfaiye Şube Müdürü Ahmet Kılıç’ı bölgeye gönderdi. Sağlık ekipleri de bölgede hazır bekletildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi gece de yapılan takviye araçlarla birlikte 8 araç ve 34 personel ile Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Asfalt Dairesi Başkanlığına bağlı 3 iş makinesi, Arguvan Belediyesine ait 1 iş makinesi, Hekimhan Belediyesine ait 1 adet su tankeri ile müdahale edildi. Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de 4 araçla söndürme çalışmalarına katıldı.

Yangının devam ettiği esnada riskli olan bir evdeki yaşlı iki vatandaş itfaiye ekiplerince bölgeden tahliye edildi.

21.30 da başlayan yangın sabah saat 05.00 sularında 7 saatlik çalışmanın sonunda kontrol altına alındı

Yangın bölgesinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangın ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 15.08.2023 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.