banner13

Akaryakıt zamlarına tepki! Malatya’da motokuryeler kontak kapattı

Akaryakıtta zam durdurulamıyor. Son olarak 11 Haziran itibarı ile uygulanan zamla birlikte benzin fiyatları 30 TL'yi gördü. Bunun üzerine Malatya’da motokuryeler kontak kapatıp trafiği durdurarak akaryakıt zamlarını protesto etti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
11 Haziran 2022 Cumartesi 19:29
Akaryakıt zamlarına tepki! Malatya’da motokuryeler kontak kapattı

11 Haziran itibarı ile uygulanan son zamla birlikte benzin fiyatları 30 TL'yi gördü. Akaryakıtta durdurulamayan zamları ve fiyatları Malatyalı motokuryeler kontak kapatarak protesto etti.

Şehir merkezinde İnönü Caddesi’nde toplu şekilde kontak kapatarak trafiği durduran motokuryeler, korna çalarak zamlara tepki gösterdi.

Yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu yerlerden biri olan İnönü Caddesi’nde kontak kapatarak akaryakıt zamlarını protesto eden motokuryeler, polis ekiplerinin bölgeye gelmesi ile yolu trafiğe açarak, kornalar eşliğinde kısa bir şehir turu attılar.

KAYNAK: ERTV HABER MERKEZİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.