banner13

Yönetim bilet fiyatlarını indirdi

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da yönetim, Çaykur Rizespor maçının bilet fiyatını 13 TL olarak belirledi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
31 Ağustos 2022 Çarşamba 16:52
Yönetim bilet fiyatlarını indirdi

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da yönetim, Çaykur Rizespor maçının bilet fiyatını 13 TL olarak belirledi.

Yeni Malatyaspor, ligin dördüncü haftasında 3 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Sarı siyahlı yönetim daha önce 20 ila 50 TL arasında belirlediği bilet fiyatlarında taraftarın istediği doğrultusunda indirime gitti ve yeni fiyatı 13 TL olarak belirledi. Taraftarlar, 13 TL fiyatla maçı istediği tribünde izleyebilecek.

Doğu Anadolu ekibinden yapılan açıklamada, “Sen yoksan bir kişi eksiğiz. "Biz bu şehri tribünden sevdik" diyenlerin sesine kulak verdik ve Çaykur Rizespor ile evimizde oynayacağımız müsabakanın bilet fiyatlarının tamamını 13 TL yaptık. Haydi, bu mücadeleye sen de ortak ol” denildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü basın sözcüsü Ramazan Yeşilova, “Taraftarımız bizim olmazsa olmazımız. Taraftarımızın desteğine büyük ihtiyaç duyuyoruz. İnşallah bu hafta onlardan da yoğun bir ilgi bekliyoruz. Biz bu yola çıkarken, “Bu yol dikenli, ayağın seven gelmesin” dedik. Biz taraftarımızın cefakâr, fedakâr ve vefakâr bir taraftar olduğunu biliyoruz. Bu hafta onlarda gereğini yaparlar. İnşallah hep birlikte dikenli yoldan güzel yollara doğru devam edeceğiz” açıklamasını yapmıştı.

 FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.