banner13

YMS dipten kurtuldu

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Manisa Futbol Kulübü deplasmanında kazandığı 1 puanla, puanını 2’ye yükseltti ve son sıradan kurtuldu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
13 Eylül 2022 Salı 16:40
YMS dipten kurtuldu

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Manisa Futbol Kulübü deplasmanında kazandığı 1 puanla, puanını 2’ye yükseltti ve son sıradan kurtuldu.

Toto 1.Lig’de beşinci hafta geride kaldı. Ligin beşinci haftasında deplasmanda iki kez öne geçtiği karşılaşmada Manisa Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kalan sarı siyahlılar, iyi oynadığı karşılaşmada hanesine 1 puan yazdırabildi. 5 haftalık süreçte 2 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşayan Doğu Anadolu ekibi, haftayı 18’nci sırada tamamladı.

Lig’de 5 haftalık süreçte rakiplerinin ağlarını 6 kez havalandıran Yeni Malatyaspor, kalesinde ise 13 gol gördü. 5 haftalık süreçte sadece 4.haftada iç sahada Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşmada gol kaydedemeyen Malatya ekibi, diğer 4 maçta gol atma başarısı gösterdi.

CENGİZHAN AKGÜN ZİRVEDE
Spor Toto 1.Lig’de geride kalan 5 haftalık süreçte 5 gol kaydeden Yeni Malatyaspor’un ileri uç oyuncusu Cengizhan Akgün zirvede yer alıyor.

Genç oyuncu, birinci hafta deplasmanda Bodrumspor ile oynanan karşılaşmada 1, üçüncü haftada deplasmanda Eyüpspor ile oynanan karşılaşmada 2, beşinci haftada yine deplasmanda Manisa Futbol Kulübü ile oynanan karşılaşmada 2 gol kaydetti.

Cengizhan Akgün’ü Sakaryasporlu Kabongo Kasongo 4 golle ikinci, Altınordulu Ahmet İlhan Özek, Bandırmasporlu Atabey Çiçek ve Kerim Avcı, Manisasporlu Batuhan Kör, Samsunsporlu Gaetan Loamba Laura ile Tuzlasporlu Segun James Adeniyi ise üçüncü sırada bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.