banner13

Yeşilyurt Belediyespor Küme Düştü

​​​​​​​TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sezonu 36 puanda tamamladı ve küme düştü.

07 Mayıs 2022 Cumartesi 17:08
Yeşilyurt Belediyespor Küme Düştü

TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sezonu 36 puanda tamamladı ve küme düştü.

Ligin son haftasını bay (maç yapmadan) geçen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği, Çarşambaspor ve Kızılcabölükspor’un alacağı sonuçları bekledi. Grubun son haftasında Darıca Gençlerbirliği, Kalecik Futbol Kulübü’nü 2-1 mağlup etti. Darıca Gençlerbirliği, son hafta galibiyetiyle puanını 38’e yükseltti ve küme düşme potasının üzerine çıktı.

Grup’ta 36 maça 36 puan toplayan ve son haftayı maç yapmadan geçiren Yeşilyurt Belediyespor ise sezonu 17.sırada tamamlayarak, küme düştü. Turuncu yeşilliler, gelecek sezon Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) mücadele edecek.

TFF 3.Lig 2.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile birlikte Hacettepe, Çarşambaspor ve Kızılcabölük de küme düştü.

Darıca Gençlerbirliği 38 puanla 15.sırada yer alırken, Kızılcabölük 37 puanla 16, Yeşilyurt Belediyespor 36 puanla 17, Çarşambaspor 36 puanla 18 ve Hacettepe 31 puanla 19.sırada sezonu tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.