banner13

Yeşilyurt Belediyespor ilk yarıyı 23 puanla tamamladı

TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin ilk yarısını 23 puanla tamamladı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
21 Aralık 2021 Salı 15:12
Yeşilyurt Belediyespor ilk yarıyı 23 puanla tamamladı

TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin ilk yarısını 23 puanla tamamladı.

3.Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta ilk yarının son haftasını bay (maç yapmadan) geçirecek. 18.haftada sahasında Çarşambaspor ile oynadığı karşılaşmayla ilk yarıyı noktalayan turuncu yeşilliler, 23 puan toplayabildi.

Sezon başında Yeni Malatyaspor ile ‘güç birliği’ anlaşması yapan ancak bu anlaşmanın bozulmasının ardından kısa sürede transfer yaparak, lige giren Doğu Anadolu ekibi, 18 maçlık periyotta 6 galibiyet, 5 beraberlik, 7’de mağlubiyet yaşarken, rakiplerinin ağlarını 17 kez havalandırdı ve kalesinde 23 gol gördü.

Yeşilyurt Belediyespor, 18 haftada topladığı 23 puanın 17’sini sahasında oynadığı maçlarda elde etti. Turuncu yeşilliler, 9 iç saha maçında 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşarken, 13 gol atıp, kalesinde 8 gol gördü. Malatya temsilcisi, deplasmanda ise hanesine 6puan yazdırabildi. Turuncu yeşilli takım, ilk yarıda oynadığı 9 dış saha maçında 1 galibiyet, 3 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşarken, rakiplerinin ağlarını 4 kez havalandırıp, kalesinde 15 gol gördü.

Kamp çalışmaları 26 aralık’ta başlayacak

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da son haftanın bay (maç yapmadan) geçilecek olması nedeniyle takıma izin verildi.

İznin ardından 26 Aralık’ta Antalya’da toplanacak olan turuncu yeşilliler, kamp çalışmalarının startını verecek. 7 Ocak’a kadar Antalya’da çalışacak olan Malatya ekibi, sonrasında 2 günlük iznin ardından 11 Ocak’ta Malatya’da toplanarak, Düzcespor maçının hazırlıklarına başlayacak.

FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.