banner13

Yeşilyurt Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına başlıyor

TFF 3.Lig 3.Grup’ta yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, devre arası hazırlıklarına Malatya’da başlayacak.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
19 Aralık 2019 Perşembe 16:28
Yeşilyurt Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına başlıyor

Grup’ta ilk yarıyı 15 puanla 17.sırada tamamlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanarak, ikinci yarının ilk haftasından itibaren çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor.

3.Grup’ta ilk yarıda oynadığı 17 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik, 10’da mağlubiyet alan turuncu yeşillilerde, ikinci yarı hazırlık programı belli oldu.

Yarın itibariyle Malatya’da toplanacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 27 Aralık’a kadar Malatya’da bir ön hazırlık dönemi geçirecek. Turuncu yeşilliler, Malatya’daki bir haftalık çalışma döneminin ardından ikinci etap kamp çalışmalarını 28 Aralık-11 Ocak tarihleri arasında Antalya Belek’te gerçekleştirecek.

Antalya’da kamp çalışmaları kapsamında hazırlık karşılamaları da oynayacak olan Yeşilyurt Belediyespor, ligin 18.haftasında İstanbul’da Bayrampaşa ile oynayacağı karşılaşma için 12 Ocak’ta Antalya’da İstanbul’a geçecek.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.