banner13

Yeni Malatyaspor zorlu deplasmanda

Spor Toto 1.Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor, 9.haftada 16 Ekim Pazar günü deplasmanda Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. Lig’de 8 haftalık süreçte galibiyet elde edemeyen sarı siyahlılar, zorlu deplasmanda şeytanın bacağını kırmak istiyor. 

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
13 Ekim 2022 Perşembe 15:40
Yeni Malatyaspor zorlu deplasmanda

Spor Toto 1.Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor, 9.haftada 16 Ekim Pazar günü deplasmanda Bandrmaspor ile karşı karşıya gelecek. Lig’de 8 haftalık süreçte galibiyet elde edemeyen sarı siyahlılar, zorlu deplasmanda şeytanın bacağını kırmak istiyor. 

1.Lig’de 8 haftalık süreçte galibiyet elde edemeyen, 3 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşayan Yeni Malatyaspor, 9.haftada deplasmanda Bandırmaspor ile kozlarını paylaşacak. 8 haftalık süreçte sadece 3 puan toplayabilen ve 18.sırada yer alan sarı siyahlılar, zorlu deplasmandan 3 puan çıkarıp, yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor. 

DEPLASMANDA 1 PUAN KAZANABİLDİ
Sezona istediği başlayamayan ve son maçında evinde Erzurumspor Futbol Kulübü’ne 1-0’la boyun eğen Yeni Malatyaspor, deplasmanda şu ana kadar oynadığı 4 karşılaşmada sadece 1 puan kazabildi. 

Dış sahada 4 maça çıkan Doğu Anadolu ekibi, bu maçlarda 1 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşarken, 6 gol kaydetti, kalesinde ise 11 gol gördü. 

ALTINCI RANDEVU
Yeni Malatyaspor ile Bandırmaspor daha önce 2’si 2.Lig, 2’si 1.Lig ve 1’i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 5 resmi maçta karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 4’ünü Bandırmaspor, 1’ini ise Yeni Malatyaspor kazandı.

İki takım, ilk olarak 2010-2011 sezonunda 2.Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Bandırma’da oynanan karşılaşmayı Bandırmaspor 3-0 kazanırken, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 1-0 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı. 

Yeni Malatyaspor ile Bandırmaspor, 2016-2017 sezonunda bu kez 1.Lig’de karşılaştı. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı 1-0 kazanan Bandırmaspor, sezonun ikinci yarısında evinde oynadığı karşılaşamadan 5-0 üstün ayrıldı. 

İki takım, 2021-2022 sezonunda bu kez Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştı. Malatya’da oynanan karşılaşmayı Bandırmaspor 3-2 kazandı. 

FERDİ DURDU/ ERTV

Son Güncelleme: 13.10.2022 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.