banner13

Yeni Malatyaspor'da maaş krizi 'kısmen' çözüldü!

Yeni Malatyaspor'da maaş kiriz krizi kısmen çözüldü. Dün futbolcuların 3 aylık maaşlarının ödenmemesini gerekçe göstererek antrenmana çıkmaması üzerine yönetim futbolcuların alacaklarının bir kısmını ödedi. Bunun üzerine bugün antrenmana çıkan futbolcuların bir hayli neşeli oldukları görüldü. Öte yandan sarı siyahlı takım yarın sahasında karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

23 Ocak 2021 Cumartesi 17:50
Yeni Malatyaspor'da maaş krizi 'kısmen' çözüldü!

Yeni Malatyaspor'da maaş kiriz krizi kısmen çözüldü. Dün futbolcuların 3 aylık maaşlarının ödenmemesini gerekçe göstererek antrenmana çıkmaması üzerine yönetim futbolcuların alacaklarının bir kısmını ödedi. Bunun üzerine bugün antrenmana çıkan futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi. Öte yandan sarı siyahlı takım yarın sahasında karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Yeni Malatyaspor'da maaş krizi kısmen çözüme kavuşturuldu.

Sarı siyahlı takımın futbolcuları 3 aylık maaşlarını ödenmemesi gerekçesi ile dün yapılması planlanan antrenmana çıkmamış ve yönetimi boykot etmişti.

Bunun üzerine futbolcular ile masaya oturan ve uzun süre toplantı yapan kulüp yönetimi futbolcuların alacaklarının bir kısmını ödedi.

Maaş krizinin kısmen çözülmesinin ardından futbolcular bugün yapılan antrenmana katıldı. Antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli oldukları görüldü.

Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün yaptığı son antrenmanla tamamlayan sarı siyahlı kulüp maç saatini beklemeye başladı.

Yeni Malatyaspor ile Galatasaray yarın Yeni Malatya Stadyumunda karşılaşacak. Saat 16'da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.