banner13

Yeni Malatyaspor 7 oyuncuyu kadrosuna kattı

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, devre arası transfer döneminde 7 oyuncuyu kadrosuna katarken, 7 oyuncuyla da yollarını ayırdı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
09 Şubat 2022 Çarşamba 10:53
Yeni Malatyaspor 7 oyuncuyu kadrosuna kattı

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, devre arası transfer döneminde 7 oyuncuyu kadrosuna katarken, 7 oyuncuyla da yollarını ayırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) aldığı karar kapsamında, 12 Ocak'ta başlayan ve futbolda ‘devre arası transfer dönemi’ olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi 8 Şubat gece yarısı sona erdi.

Lig’de kötü bir gidişat içerisinde olan ve küme düşmenin en büyük adayı olarak gösterilen Yeni Malatyaspor’da yönetim, uzun süren görüşmelere karşın bir on numara ve orta saha ile anlaşamadı. Son olarak stoper bölgesine Barış Başdaş’ı dahil eden sarı siyahlılar, daha önceden sözleşmesi feshedilen Haqi Osman’ın lisansını yeniden çıkarttı.

Doğu Anadolu ekibi, devre arası transfer döneminde Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayırdıktan sonra serbest kalan santrafor Kenan Özer, İtalyan ekibi Crotone’de forma giyen Godfred Donsah, orta saha oyuncusu Azubuike Okechukwu, Gaziantep Futbol Kulübü’nden santrafor Nouha Dicko, Rusya ekibi KS Samara’da forma giyen sağ bek Mehdi Zeffane, daha önce Türkiye’de forma giymiş olan stoper Gaston Campi ile son olarak Samsunspor’un formasını giyen stoper Barış Başdaş’ı kadrosuna kattı.

Sarı siyahlı takım, devre arası transfer döneminde Walter Bwalya, Hasan Özkan, Kubilay Kanatsızkuş, Wallace, Semih Kaya, Rayane Aabid ve Mert Örnek ile yollarını ayırdı. Malatya ekibinde Fatih Gürden Kahta 02 Spor’a, Taha Gür ise Vanspor’a kiralık olarak gönderildi.  

Devre arası transfer döneminin ardından Yeni Malatyaspor’un kadrosunda şu isimler yer alıyor:

“Abdulsamed Damlu, Adem Büyük, Ahmet Eyüp Türkaslan, Atakan Müjde, Barış Başdaş, Benjamin Tetteh, Burak Efe Yaz, Erşan Yaşa, Ertaç Özbir, Gaston Matias Campi, Godfred Donsah, Haqi Osman, Hasan Basri Gömülü, İbrahim Didier Ndong, Jospin Nshimirimana, Karim Hafes Ramadan Seifeldin, Kenan Özer, Kerem Altunışık, Mehdi Embareck Zeffane, Mert Miraç Altıntaş, Mounir Chouiar, Muhammed Emin Sarıkaya, Murat Akşit, Mustafa Eskihellaç, Nouha Dicko, Nuri Fatih Aydın, Okechukwu Godson Azubuike, Onur Hüseyin Gevgin, Oussama Hadadi, Philip Gameli Awuku, Rahman Buğra Çağıran, Sadık Çiftpınar, Stephen Patrick Mallan, Yiğit Ulaş.”

FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.