banner13

Yazıhan cirit ekibi, Malatya’yı temsil edecek

Malatya Yazıhan Atlı Cirit ve Binicilik Spor Kulübü, Sivas’ta yapılacak Atlı Cirit Çeyrek Final Ön Eleme B Grubu müsabakalarına katılacak.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
15 Ağustos 2023 Salı 13:59
Yazıhan cirit ekibi, Malatya’yı temsil edecek

17-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak müsabakalara ayrıca Sivas Atlı Spor ve Cirit Kulübü ile Erzincan Albayrak Atlı Spor Kulübü de katılacak.

Yazıhan Atlı Cirit ve Binicilik Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız, Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Başkanlığınca düzenlenen organizasyonda Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini belirterek, “Bu sene turu geçeceğimize inanıyoruz. İyi bir ekibiz. Haftada 3 antrenmanla turnuvaya hazırlanıyoruz. Turnuvaya 12 sporcu, 10 at, 1 seyis ve 1 idareci ile katılacağız” dedi.

Bu arada Federasyondan gönderilen yazıda müsabakalara katılacak atların At Tescil Belgesine sahip olması gerektiği, ayrıca 2023 yılı vizesi olmayanların müsabakalara katılamayacağı bildirildi.

KAYNAK: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.