banner13

‘Sonuçta Almamız Gerekiyor’

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, her geçen gün oyunlarını geliştirdiklerini ifade ederek, “Bu oyuncuların bu kalitesini geliştirdiğimiz zaman çok daha keyifli bir Yeni Malatyaspor izlettiririz diye düşünüyorum” dedi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
26 Ekim 2022 Çarşamba 17:21
‘Sonuçta Almamız Gerekiyor’

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, her geçen gün oyunlarını geliştirdiklerini ifade ederek, “Bu oyuncuların bu kalitesini geliştirdiğimiz zaman çok daha keyifli bir Yeni Malatyaspor izlettiririz diye düşünüyorum” dedi.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Özer, “Oyuncularım Göztepe maçında ellerinden gelenin en iyisini ortaya koydular. Hem savunma hem hücum anlamında. Ama yediğimiz talihsiz bir golle, özellikle ilk yarının son 10 saniyesinde yediğimiz o gol gerçekten bizi çok üzdü. Oynamış olduğumuz oyunun hakkı bu değildi. Kesinlikle kabul etmiyoruz ama ne yazık ki futbolda bunlar var. İşte penaltıyı kaçırdık. Golleri kaçırdık. Topa sahip olan takım bizdik. Kanatları kullanan, merkezi kullanan hücumda savunma anlamında da çok iyi işler yaptık. Önde iyi presler yaptık. Zaman zaman birkaç defa kontra ataklar verdik, gayet doğal olarak. Çünkü öne çıkmaya ihtiyacımı olduğu zamanlarda özellikle ilk devre rakibe kontra atak izni verdik. Ama ikinci yarıda hiç kontra atak izni vermedik. Kapalı savunmalara karşı, Erzurumspor maçında da 1-0 mağlup duruma düştük. Ama kapanan Erzurum’a karşı pozisyon bulamamıştık. Ama bu maçta öyle değildi” ifadelerini kullandı.

“Takımın gelişimini görmek ayrı bir sevindirici olay” diyen Özer, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ama her şey sonuca bakıyor. O yüzden sonuçta almamız gerekiyor. Göztepe maçını kazansaydık gerçekten bu takım çok daha iyi yerlerde olacaktı. Kaybettiğimiz çok şey var. Ama bunu telafi edecek önümüzde bir Altınordu maçı var. Altınordu maçında bu oyunumuzun daha da gelişmesini sağlayıp özellikle Bandırma deplasmanında oynadığımız oyunun üzerine biraz koyup oradan da iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyorum. İnşallah bunu başarırız. Bu takımdaki gelişimi bende herkes de görüyor. Erzurum maçına 3 kala gelmiştik. Hatalarımız yok mu? Tabi var. Takım halinde hem hücum hem de savunma yapabilmek bu müthiş bir gelişim. Tabi bunun hala üzerine koymak zorundayız. Neyin üzerine koymalıyız? Final pasları ve final vuruşlarının. Bu oyuncuların bu kalitesini geliştirdiğimiz zaman çok daha keyifli bir Yeni Malatyaspor izlettiririz diye düşünüyorum.”

FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.