banner13

MBSK, K Grubu’nda mücadele edecek

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi ekiplerinden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 2021-2022 sezonunda K Grubu’nda mücadele edecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
02 Mart 2022 Çarşamba 11:07
MBSK, K Grubu’nda mücadele edecek

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi ekiplerinden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 2021-2022 sezonunda K Grubu’nda mücadele edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 3.Ligi’nde mücadele edecek takımları ve bu takımların yer alacakları grupları açıkladı. Buna göre, 2021-2022 sezonunda Kadınlar 3. Ligi’ne, başvuru şartlarını yerine getiren toplam 85 takım katılacak. Lig bölgesel olarak düzenlenecek. 

Kadınlar 3. Ligi’nin normal sezonunda müsabakalar 16 grupta çift devreli olarak yapılacak. Normal sezonun ardından oynanacak Play-off maçları sonrasında 8 takım 2022- 2023 sezonunda Kadınlar 2. Lig’de yer alma hakkını elde edecek.

Geçerli bir mazeret olmaksızın ligden çekilen, müsabakalara çıkmayan ve müsabakalara çıkmadığı için hükmen mağlubiyet kararı ile ligden çıkarılan takımlar, takip eden 2 sezon boyunca Kadınlar 3.Ligi’nde yer alamayacak. İlgili kulüplerin yöneticileri de Kadın Liglerindeki kulüplerde görev yapamayacak.

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi’nde yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, gerçekleştirilen kura çekimi sonrası K Grubu’nda yer aldı. Malatya ekibi grupta; Aksaray Tuzgölüspor, Erenköy, Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor ile Yozgat Yurdum Gençlik ve Spor takımlarıyla karşılaşacak.

FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.