banner13

Marasalı: İyi Başlamak İstiyoruz

TFF 3.Lig ekibi Malatya Arguvanspor’un kulüp basın sözcüsü Ali İmran Marasalı, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
01 Eylül 2022 Perşembe 16:23
Marasalı: İyi Başlamak İstiyoruz

TFF 3.Lig ekibi Malatya Arguvanspor’un kulüp basın sözcüsü Ali İmran Marasalı, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Marasalı, takımın sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdürdüğünü ifade ederek, “Kamp çalışmalarımız verimli geçiyor. Sezonun başlamasına kısa bir süre kaldı. Kalan süreyi de en iyi şekilde değerlendirip, sezona güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

Kulüp olarak iyi bir kadro oluşturduklarını dile getiren Marasalı, “Anlaşma sağladığımız oyuncularla sözleşme imzaladık. Bunun yanında kadromuza katacağımız oyuncularda olacak. Transfer çalışmalarımızı titiz bir şekilde sürdürüyor. Ligi iyi bilen oyuncularla anlaşma sağladık” ifadelerini kullandı.

Marasalı, hedeflerinin Malatya’yı 3.Lig’de en iyi şekilde temsil etmek olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

“Malatya Arguvanspor Malatyalıların takımıdır. Bu noktada herkesin desteğini bekliyoruz. Takım olarak Malatya’mızı 3.Lig’de en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bunun için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Takımımız lige en iyi şekilde hazırlanıyor. Kalan süreyi de en iyi şekilde değerlendirip, güzel bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz.”

Takımın kamp çalışmalarını 2 Eylül’de tamamlayacağını ifade eden Marasalı, “Ligin birinci haftasında deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacağız. Afyonkarahisar’da kamp çalışmalarını sürdüren takımımız 2 Eylül’de çalışmalarını tamamlayarak, Manisa’ya geçecek” dedi.

FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.