banner13

Maçın ardından açıklamalar...

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda Sivasspor’la karşı karşıya geldi. Sarı siyahlılar 2-1’lik yenilgiyle sahadan ayrıldı. Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Atila Gerin ve Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maçın ardından kameralar karşına geçerek açıklamalarda bulundu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
13 Şubat 2022 Pazar 17:08
Maçın ardından açıklamalar...

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda Sivasspor’la karşı karşıya geldi. Sarı siyahlılar 2-1’lik yenilgiyle sahadan ayrıldı. Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Atila Gerin ve Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maçın ardından kameralar karşına geçerek açıklamalarda bulundu.


Atila Gerin: Bu mücadelenin içinde olacağız

DG Sivasspor deplasmanından 2-1 yenilgiyle ayrılan Yeni Malatyaspor’da Yardımcı Antrenör Atila Gerin maçın ardından konuştu. Gerin, “Bu mücadelenin içinde olacağız. Bunu fırsat maçı olarak düşünmüştük. Oynanmamış 14 maç var” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Sivasspor deplasmanından 2-1 mağlubiyetle ayrılan Yeni Malatyaspor’da Yardımcı Antrenör Atila Gerin, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

Gerin, “Üç puanı alamadığımız için üzgünüz. Üç puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Özelikle oyunun ilk yarısında girdiğimiz pozisyonlar ve attığımız gol, önde girdiğimiz bir maçı maalesef kazanamadık, üzgünüz. Hafta içinde pozitif bir enerji ile başlamıştık. Adem hoca takımı çok iyi tanıyan bir hocamız. Bu mücadelenin içinde olacağız. Bunu fırsat maçı olarak düşünmüştük. Arkadaşlarım iyi mücadele etti, onları tebrik ediyorum. Bundan sonraki mücadelenin içinde sonuna kadar oyacağız. Oynanmamış 14 maç var” diye konuştu.

 

Rıza Çalımbay: Altın değerinde 3 puan kazandık

Yeni Malatyaspor’u sahasında 2-1 yenen DG Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay maçın ardından konuştu. Çalımbay, "Rakibimiz çok iyi hücum hattına sahipti, bizi çok zorladılar. Bir gol yedik ama başka goller de yiyebilirdik. Bana göre altın değerinde 3 puan kazandık" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Yeni Malatyaspor’u konuk eden ve sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan tecrübeli teknik adam, "Tek hedefimiz kendi sahamızda bu maçı kazanmaktı. Geçtiğimiz hafta istemediğimiz şekilde bir maç kaybettik. Çok hatalar yaparak kaybettiğimiz bir maç oldu. Bugünkü maçta da ilk yarı biz mağlup olduk. Hiç bu kadar kötü oynadığımız bir ilk yarı olmamıştı. Şaşırıyorum, yorgunluk olabilir. Çünkü uzun yollardan geldik. Konsantremiz çok düşüktü. İstediğimiz hiçbir şeyi yapamadık. Maçtan önce bunları konuşmuştuk, zor bir maç olacağını biliyorduk. Çok iyi hücum hattına sahipler, bizi çok zorladılar. Bir gol yedik ama başka goller de yiyebilirdik. Antrenörlük hayatımda ilk defa ilk yarıda oyuncu değiştirdim. Değiştirmek zorunda kaldım. İkinci yarı farklı bir şekilde sahaya çıktık. Kendine güvenen, hem atakta hem defansta motive olan, özellikle Malatya’nın ilk yarı pozisyonları kadar, belki de daha fazla pozisyonlara girdik, iki tane de gol attık. Bana göre altın değerinde 3 puan kazandık" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.