banner13

Maçın ardından açıklamalar...

Spor Toto 1'inci Lig'de 11'inci haftanın açılış maçında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Altınordu'yu 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman ve Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer açıklamalarda bulundu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
29 Ekim 2022 Cumartesi 18:07
Maçın ardından açıklamalar...

Spor Toto 1'inci Lig'de 11'inci haftanın açılış maçında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Altınordu'yu 3-0 mağlup etti.Maçın ardından Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman ve Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer açıklamalarda bulundu.

Ufuk Kahraman: Üzgünüz
Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, kazanmak istedikleri maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.  

Spor Toto 1. Lig’in 11. hafta maçında Altınordu, konuk ettiği Yeni Malatyaspor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, değerlendirmelerde bulundu. Ufuk Kahraman, “3’te 3 yaparak bu maça çıktık. Kendi evimizde galip gelmek istiyorduk. İlk yarıda 4 tane pozisyonumuz vardı. İkinci yarıda çok fazla üretemedik. Tamamen pozisyon ve bireysel hatalardan yediğimiz 3 gol var. Bizim için önemli bir virajdı, kazanmak istiyorduk. Üzgünüz. Bunu deplasmanda Eyüpspor maçıyla telafi etmek istiyoruz“ dedi.                                          

Hasan Özer: İyi bir galibiyet aldık 
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, Altınordu’ya karşı deplasmanda iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.  

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Altınordu’yu 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, değerlendirmelerde bulundu. Hasan Özer, “Deplasmanda Altınordu’ya karşı iyi bir galibiyet aldık. İlk devrede giden gelen bir oyun vardı. Zaman zaman pozisyonlar verdik ama maçın başından beri pozisyona giren Malatyaspor izledik. İkinci bölgede bekledik, çok sabırlı oynadık. Rakibin hata yapmasını bekleyerek hızlı çıkmaya çalıştık. İlk devre gol yememek önemliydi. İkinci yarıda bulduğumuz bir gol ve arkasından gelen ikinci golle oyunu kopardık diyebiliriz. Takımımızda gelişim var diyebiliriz. Buradan 3 puanla dönmenin sevincini yaşıyoruz. Mücadeleye devam edeceğiz. İyi futbol oynamaya devam edeceğiz. Önümüzdeki Gençlerbirliği maçını kazanarak iç sahada kazanmanın mutluluğunu yaşamak istiyoruz” dedi.

 İha

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.