banner13

Kaplanda tehlike çanları

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da maddi sıkıntılar yavaş yavaş ayyuka çıkmaya başlarken, Samsunspor maçı sonrası daha büyük bir krizin yaşanabileceği öğrenildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
07 Aralık 2022 Çarşamba 16:47
Kaplanda tehlike çanları

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da maddi sıkıntılar yavaş yavaş ayyuka çıkmaya başlarken, Samsunspor maçı sonrası daha büyük bir krizin yaşanabileceği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’den 318 milyon TL gibi bir borçla küme düşen ve şu an ki borcu 420 milyon TL olarak açıklanan Yeni Malatyaspor’da işler iyi gitmiyor. Futbolcuların iki aylık maç başı alacaklarının ödenmediği iddia edilirken, gözler Cuma günü deplasmanda Samsunspor ile oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi.

Kulüp başkanı Ahmet Yaman, gelinen süreçte yalnız bırakıldıklarını ifade ederek, acil 150 milyon TL’ye ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti.

Yaman’ın son günlerdeki çıkışı takımdaki ekonomik sıkıntıyı bir kez daha ortaya koyarken, bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği ise merak konusu oldu.

Kulübe sponsor bulmakta zorlanan sarı siyahlı yönetim, kaynak oluşturmada güçlük çekerken, göreve gelmeden önce yapılan görüşmelerden de istediğini bulamadı.

Puan Silme Cezası Gelebilir
Yaman, futbolcu alacaklarından dolayı kulübe puan silme cezasının her an gelebileceğini kaydederek, “Bununla ilgili bir görüşmemiz oldu geçen ay. Bunu bir ay ertelediler ama bu ay puan silme cezası gelecek. 3 puan silme cezası ile başlayacaklar. Toplamda 6 puan silme cezası alacak. Bizim gayretimiz, bunun önüne geçmek olmalı. Eğer bahsettiğim, 150 milyon para bulunursa puan silme cezası durdurulacak” dedi.

FERDİ DURDU/ ERTV

Son Güncelleme: 07.12.2022 16:51
Anahtar Kelimeler:
KümeDeplasmanCezaPuan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.