banner13

Kaplan’da Nuri Fatih sevinci

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da Nuri Fatih Aydın sevinci yaşanıyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
26 Eylül 2022 Pazartesi 17:22
Kaplan’da Nuri Fatih sevinci

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da Nuri Fatih Aydın sevinci yaşanıyor.

Lig’de birinci haftada deplasmanda Bodrumspor ile oynanan karşılaşmada 39.dakikada oyuna dahil olan Nuri Fatih Aydın, yaşadığı sakatlık nedeniyle Adanaspor ve Eyüpspor karşılaşmalarında kadroda yer alamamıştı.

Ligin 4.haftasında Malatya’da Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşmada yedekte yer alan ancak oyuna dahil edilmeyen Nuri Fatih, 5.haftada deplasmanda oynanan Manisa Futbol Kulübü ve 6.haftada Malatya’da oynanan Altay karşılaşmalarında da kadroda yer almasına karşın süre almamıştı.

Uzun bir tedavi süreci geçiren takımın 10 sırt numaralı orta saha oyuncusu, hafta sonu Gaziantep’te Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan hazırlık karşılaşmasında görev aldı. Teknik direktör Cihat Arslan’ın durumunu görmek için şans verdiği Nuri Fatih Aydın’ın sakatlığını atlatması ve takıma dahil olması yüzleri güldürdü.

30 Haziran 2023’e kadar Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi bulunan Nuri Fatih Aydın, bu sezon 1 maçta sadece 51 dakika görev aldı. Aydın, bugüne kadar Çanakkale Dardanel, Sakaryaspor, Sarıyer, Bozüyükspor, Kastamonuspor ve Eskişehirspor’un formalarını giydi. 27 yaşındaki oyuncu, 2018 yılında Çanakkale Dardanel’den Yeni Malatyaspor’a transfer oldu.

FERDİ DURDU/ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.