banner13

Kaplan dibe yerleşti

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı 4 maç sonunda 1 puanla son sıraya yerleşti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
05 Eylül 2022 Pazartesi 15:59
Kaplan dibe yerleşti

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı 4 maç sonunda 1 puanla son sıraya yerleşti.

Süper Lig’den yaklaşık 400 milyonluk borçla düşen ve transfer tahtası kapalı olan Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1.Lig’de şu ana kadar oynadığı 4 maçta galibiyet yüzü göremedi. 3 maçı kaybeden, 1 maçta ise berabere kalan sarı siyahlılar, hanesine yazdırdığı 1 puanla son sırada yer aldı.

Lig’de 4 maç sonunda rakiplerin ağlarını 4 kez havalandıran Doğu Anadolu ekibi, kalesinde ise 11 gole engel olamadı. Rizespor’dan 4, Bodrumspor ve Eyüpspor’dan 3’er gol yiyen sarı siyahlılar, Adanaspor maçında da kalesinde 1 gol gördü. Şu ana kadar oynadığı 4 maçın sadece 1’inde gol kaydedemeyen Malatya ekibi, 3 maçta gol atma başarısı gösterdi.

Yeni Malatyaspor, ligin beşinci haftasında 11 Eylül Pazar günü deplasmanda Manisa Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Mümin Özkasap Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.30’da başlayacak.

FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.