banner13

"İyi ki de penaltıyı ben kaçırmışım"

Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı ve orta saha oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, “Savaşmak, mücadele etme, şehrimizi ve armamızı sahada temsil etme hedefi doğrultusunda mücadelemizi sürdürüyoruz. Takdir görürüz, görmeyiz ama bir her türlü bu mücadeleye devam edeceğiz. Pozisyon ya da penaltı kaçar, her şey olur ama mücadeleden vazgeçmek yok. Sonuna kadar kimler bizlerleyse, kimlerin ruhu ve gönlü bizleyse beri gelsin” dedi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
02 Kasım 2022 Çarşamba 16:34
"İyi ki de penaltıyı ben kaçırmışım"

Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı ve orta saha oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, “Savaşmak, mücadele etme, şehrimizi ve armamızı sahada temsil etme hedefi doğrultusunda mücadelemizi sürdürüyoruz. Takdir görürüz, görmeyiz ama bir her türlü bu mücadeleye devam edeceğiz. Pozisyon ya da penaltı kaçar, her şey olur ama mücadeleden vazgeçmek yok. Sonuna kadar kimler bizlerleyse, kimlerin ruhu ve gönlü bizleyse beri gelsin” dedi.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Rahman, Altınordu maçının hem oyun hem de skor anlamında kendileri için çok güzel geçtiğini ifade etti.

Rahman Buğra, ligde şu ana kadar sadece birkaç maçta kötü oynadıklarını ifade ederek, “Lig’de kötü oynadığımız maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Sadece skor anlamında sıkıntılar yaşıyorduk. Daha doğrusu buluyorduk ama kolay kırılıyorduk. Şimdi biraz daha o duyguları geliştirerek, daha savaşçı bir ruha bürünerek, bu duygulara ve rakibe karşı daha fazla direnip, mücadele ederek, daha fazla koşarak rakiplerimize üstünlük sağlama hedefindeyiz. Her gün bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz” dedi.

Altınordu maçında çalışmaların sonucunu aldıklarını dile getiren Rahman Buğra, seri galibiyetler alarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Kaptan, “Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Çok iddialıda konuşmuyorum ama kimseden de çekinecek bir durumumuz yok. Biz mücadele edeceğiz ve sonuna kadar savaşacağız. Gerisi de takdiri ilahi” diye konuştu.

“Ne kadar skor alırsanız, insanların gözünde de o kadar değerleniyorsunuz” diyen Rahman Buğra Çağıran, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ne kadar doğru ya da yanlış tartışılır ama kulüp maddi ve genel durum anlamında sıkıntı içerisinde. Fakat buradaki bütün arkadaşlarımız, hocalarımız, burada bizimle bulunan personeller ve yöneticilerimiz herkes bir amaç uğruna burada mücadele ediyoruz. Savaşmak, mücadele etme, şehrimizi ve armamızı sahada temsil etme hedefi doğrultusunda mücadelemizi sürdürüyoruz. Takdir görürüz, görmeyiz ama bir her türlü bu mücadeleye devam edeceğiz. Pozisyon ya da penaltı kaçar, her şey olur ama mücadeleden vazgeçmek yok. Sonuna kadar kimler bizlerleyse, kimlerin ruhu ve gönlü bizleyse beri gelsin.”

Rahman Buğra, hafta sonu sahalarında Gençlerbirliği ile oynayacakları karşılaşmayla ilgili “Hem mental hem de vücut olarak daha çok çalışıyoruz. İnşallah iç sahada da şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. İç sahada da taraftarlarımıza galibiyet hediye etmeyi arzuluyoruz. Galibiyetleri deplasmanda aldık, onun neden olduğunu da çözebilmiş değilim. Deplasmandaki taraftarlarımızın da ayaklarına sağlık, her şekilde bizi destekliyorlar. Burada kazanmayı hepimiz istiyoruz. Evimizde güçlü olmayı istiyoruz. Evimizde iyi futbol oynuyoruz, rakiplerimize üstünlük kuruyoruz fakat skor olarak deviremiyoruz. İnşallah bu haftaya nasip olur. Güzel bir skor alırız. Artık bir seri olarak yolumuza deva ederiz çünkü çok ihtiyacımız var. Bu ligde seri galibiyetler çok fark oluşturuyor” değerlendirmesinde bulundu.

Kaptan, bir gazetecinin “Göztepe maçında taraftarlarla aranda yaşanan bir diyalog vardı. Sonrasında Altınordu maçında güzel bir gole imza attın. Taraftarla arandaki o diyalogla ilgili ne söylemek istersin?” sorusuna ise şu cevabı verdi:

“Büyük bir sorun değildi. Eğer biz bir aileysek, hepimiz bu arma altına toplandıysak, beni de bu ailenin bir ferdi ce evladı olarak görüyorlarsa, iyi günde değil kötü günde de evladı olarak görmek lazım. Burada önceki süreçte evladı olarak çok badireler yaşadım. Geçen yıldan yaşadıklarımızı sizlerde biliyorsunuz. Hepimiz bu armanın ve şehrin değerleri altında toplandıysak bu tarz şeyler ufak tefek şeyler. Doğrudur ya da yanlıştır tartışılır. Bir amaç için buradaysak ve amacımız bu şehri, bu kulübü temsil etmekse bunlar ufak tefek şeyler. Penaltıda kaçabilir. Ben kaçırdım. İyi ki de ben kaçırmışım. Belki genç arkadaşlarımız kaçırsa o lafları belki de kaldıramayacaklar. 7 senedir bu tür hakaretlere alışkın olduğumuz için sorun değil. Bunlar olabilir. Taraftar bize her türlü destek veriyorlar. Onları en iyi anlayacaklardan biriside benim çünkü burada 7 senem geçti. Bu tarz tepkiler normaldir. Benim kimseye bir kırgınlığım yok, umarım onlarında bana yoktur. Biz amaç uğruna burada mücadele ediyoruz. Bireysel olarak benim sözleşmem bitmişti. Bir şeylere inandığımız için buraya geldik. Mücadele etmeye geldik. Hem yönetimin bize verdiği güven hem de genç arkadaşlarımıza olan güvenden bir şeyler çıkartacağımıza olan inancımız ağır bastığı için buraya geldim. İnşallah bunun sonunu getiririz. Kim ister penaltı kaçırmayız, üzülmeyi, maç kaybetmeyi ve böyle bir duruma gelmeyi. Maç kazanıyoruz hepimizin yüzü gülüyor. Hepimiz genciz, bende ne kadar onlardan büyük gibi görünsem de aramızda 3-5 yaş var. Bir tecrübe üst liglerde olarak uzun soluklu oynamış bir kariyerim yok. Oynaya oynayan hem kendimizi geliştireceğiz hem takımı geliştireceğiz. Allah’ın izniyle hedefe ulaşacağız.”

Son Güncelleme: 02.11.2022 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.