banner13

Cueva'nın yeni takımı belli oldu!

Yeni Malatyasporla yollarını ayıran Christian Cueva'nın yeni takımı belli oldu. Perulu on numara Suudi Arabistan'ın El Fetah kulübü ile sözleşme imzaladı.

26 Ocak 2021 Salı 15:46
Cueva'nın yeni takımı belli oldu!

Yeni Malatyasporla yollarını ayıran  Christian Cuevanın yeni takımı belli oldu. Perulu on numara Suudi Arabasitan'ın El Fateh kulübü ile sözleşme imzaladı.

Yeni Malatyasporla yollarını ayıran Christian Cueva'nın yeni takımı belli oldu.

 Sarı siyahlı kulübün sezon başında Brezilya’nın Santos FC takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı ancak teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun 8.haftada Malatya’da oynanan Yukatel Denizlispor maçının 37.dakikasında oyundan alınması sonrasında yaşananların ardından süresiz kadro dışı bırakılan ve Çaykur Rizespor maçı sonrası ile yolların ayrıldığı Perulu on numara Suudi Arabistan ekibi Al Fateh ile anlaştı.

Suudi Arabistan’ın Süper Lig düzeyindeki Profesyonel Lig’inde mücadele eden Al Fateh Futbol Kulübü, Cueva’nın transferini açıkladı. Cueva için ‘Hoş Geldin’ videosu hazırlayan ve yayınlayan Al Fateh, Perulu oyuncunun attığı gollere yer vererek, “Perulu Uluslararası futbol yıldızı Cueva’nın sözleşmesi tamam” paylaşımında bulundu.

Suudi Arabistan ekibi Al Fateh takımından 10 numaralı formayı giyecek olan Cueva, “Tanrı krizleri fırsata, denemeleri derslere, zorlukları nimetlere dönüştürür. Herkesin güveni için minnettarım. Bu güzel kulübe ait olduğum için mutluyum” açıklamasını yaptı.

Christian Cueva’nın eşi Pamelita Lopez Solorzano da eşinin Yeni Malatyaspor’dan Al Fateh’le sözleşme imzalamasından sonra instagram hesabından yayınladığı mesajda, “Tanrı iyidir ve merhameti herkes için büyüktür. Seni Seviyorum Cueva” paylaşımında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.