banner13

BYMS sekizinci iç saha maçına çıkacak

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon sekizinci iç saha maçına çıkacak.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
18 Aralık 2019 Çarşamba 14:26
BYMS sekizinci iç saha maçına çıkacak

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 16.haftasında 21 Aralık Cumartesi günü 15.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Çaykur Rizespor’u konuk edecek.

Ligin 15.haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0 mağlup eden ve 23 puanla yedinci sırada yer alan sarı kırmızılı takım, sahasında Çaykur Rizespor’u yenerek, yoluna emin adımlarla devam etmenin hesaplarını yapıyor.

Süper Lig’de 15 haftalık bölümde 6 galibiyet, 5 beraberlik, 4’te mağlubiyet alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 23 puan topladı. Sarı kırmızılılar, bu 23 puanın 11’ini sahasında kazanırken, 12 puanı ise deplasmanda elde ederek, dış sahada en çok puan toplayan dört takım arasında yer aldı.

Sahasında şuana kadar 7 karşılaşmaya çıkan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmaların 3’ünde galip geldi. 2 karşılaşmada berabere kalan sarı kırmızılılar, 2 karşılaşmayı ise kaybetti. Malatya ekibi, bu karşılaşmalarda rakiplerine 16 gol atarken, kalesinde ise 8 gol gördü.

Sahasında Fenerbahçe ve Galatasaray ile berabere kalan BtcTurk Yeni Malatyaspor, Aytemiz Alanyaspor ve Demir Grup Sivasspor’a 3’er gol yiyerek, mağlup oldu. Sarı kırmızılılar, sahasında Medipol Başakşehir, Yukatel Denizlispor ve İstikbal Mobilya Kayserispor’u mağlup etti.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.