banner13

BYMS, kupanın rövanşında Keçiörengücü’ne konuk olacak

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur rövanş maçında BtcTurk Yeni Malatyaspor, Ankara ekibi Keçiörengücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
16 Aralık 2019 Pazartesi 17:48
BYMS, kupanın rövanşında Keçiörengücü’ne konuk olacak

Ziraat Türkiye Kupası’na 5.Tur’da dahil olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, TFF 1.Lig’de mücadele eden Ankara ekibi Keçiörengücü ile eşleşmişti. 3 Aralık’ta oynanan ilk maçı BtcTurk Yeni Malatyaspor 3-1 kazandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Keçiörengücü arasındaki rövanş karşılaşması 18 Aralık Çarşamba günü 13.45’te Aktepe Stadı’nda oynanacak.

Keçiörengücü-BtcTurk Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan rövanş karşılaşmasını İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Hakan Ceylan yönetecek. Ceylan’ın yardımcılıklarını İzmir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Baran Eraslan ile Sezgin Çınar yapacak. Mücadelede, İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Levent Balcı yapacak.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.