banner13

Arguvanspor, Muş 1984 Muşspor maçı ERTV’den canlı yayınlanacak

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Arguvanspor, grupta ikinci haftada yarın sahasında Muş 1984 Muşspor’u konuk edecek. Sezona 1 puanla başlayan mavi beyazlılar, sahasında iyi bir mücadeleyle 3 puanı almak istiyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
10 Eylül 2022 Cumartesi 17:38
Arguvanspor, Muş 1984 Muşspor maçı ERTV’den canlı yayınlanacak

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Arguvanspor, grupta ikinci haftada yarın sahasında Muş 1984 Muşspor’u konuk edecek. Sezona 1 puanla başlayan mavi beyazlılar, sahasında iyi bir mücadeleyle 3 puanı almak istiyor.

Tarihinde ilk kez 3.Lig’de mücadele eden Malatya Arguvanspor, kısa sürede yapılanmasını tamamlayarak, kampa girmiş ve iyi bir hazırlık dönemi geçirmişti. Kadrosuna tecrübeli oyuncuları dahil eden mavi beyazlılar, birinci haftada deplasmanda Akhisarspor ile 0-0 berabere kaldı. Grubun iddialı takımları arasında yer alan Doğu Anadolu ekibi, ikinci haftada sahasında Pazar günü 15.30’da Muş 1984 Muşspor ile karşı karşıya gelecek. Malatya ekibi, sahasında 3 puanı alarak seri galibiyet yakalamayı hedefliyor.

Hafta içerisinde anlaştığı futbolcuların lisans işlemlerini tamamlayan yönetim, hafta içerisinde takımı antrenmanda ziyaret etti.

Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Sahada oynanacak olan Malatya Arguvanspor-Muş 1984 Muşspor karşılaşmasını Serkan Gürbüz yönetecek. Gürbüz’ün yardımcılıklarını Musa Murat Emre ile Ahmet Deveci yapacak. Mücadelede, Yahya Yenen ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Takımın teknik patronu Ergün Işık, yeni bir takım olduklarını ifade ederek, birinci haftada deplasmanda Akhisarspor ile oynadıkları karşılaşmada iyi bir reaksiyon gösterdiklerini, Muşspor maçına da en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Işık, Akhisarspor maçında iyi mücadele ettiklerini kaydederek, “Hücumda bazı sıkıntılarımız oldu ancak ilerleyen haftalarda daha doğru oynayarak bu sorunların hepsini çözeceğiz. Muş, çok iyi bir takım ve kadroda olan oyuncuların birçoğunu tanıyorum. Bu maça en iyi şekilde hazırlandık. Akhisarspor maçında eksiklerimizi gördük. Bu eksiklerimizi de Muş maçı öncesi giderdik. İyi ve doğru bir futbolla 3 puanı almak istiyoruz” diye konuştu.

Işık, taraftarlara da çağrıda bulunarak, “Taraftarlarımız bizim 12’nci gücümüz. Futbol taraftarsız olmaz. Taraftarlarımızı Muş maçına bekliyoruz. Onlarında desteğiyle istediğimiz sonucu almak istiyoruz” dedi.

Yarın saat 15.30’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Sahada oynanacak olan Malatya Arguvanspor-Muş 1984 Muşspor karşılaşması ERTV’den de canlı olarak yayınlanacak.

FERDİ DURDU/ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.