banner13

Arguvanspor lideri konuk edecek

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Arguvanspor, ligin 11’inci haftasında sahasında lider Çankaya Futbol Kulübü’nü konuk edecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
10 Kasım 2022 Perşembe 18:50
Arguvanspor lideri konuk edecek

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Arguvanspor, ligin 11’inci haftasında sahasında lider Çankaya Futbol Kulübü’nü konuk edecek.

Lig’de istikrarsız sonuçlar alan ve teknik direktör değişikliğine giden Malatya Arguvanspor,

13 Kazım Pazar günü saat 14.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Sahada Çankaya Futbol Kulübü’nü konuk edecek.

Grupta geride kalan 10 haftada 1 galibiyet, 6 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşayan ve topladığı 9 puanla 15’inci sırada yer alan mavi beyazlı takım, yeni hocası Okan Kopan ile birlikte galip gelerek, çıkış yalamanın hesaplarını yapıyor.

ARGUVAN 6 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Grup’ta şu ana kadar 1 galibiyet elde edebilen Malatya Arguvanspor, evinde 4 maçtır berabere kalıyor. Sahasında şu ana kadar hanesine 3 puan yazdıramayan Doğu Anadolu ekibi, toplamda 6 maçtır galip gelemiyor.

Grubun lideri durumunda bulunan Çankaya Futbol Kulübü ise deplasmanda 3 maçtır kazanıyor. Deplasmanda 5 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Ankara ekibi, toplamda 10 maçtır kaybetmiyor.

MÜCADELEYİ HAKEM GÖKHAN ÖZBULUT YÖNETECEK
Malatya Arguvanspor-Çankaya Futbol Kulübü karşılaşmasını Samsun Bölgesi C Klasman Hakemi Gökhan Özbulut yönetecek. Özbulut’un yardımcılıklarını Giresun Bölgesi C Klasman Yardımcı Hakemi Mustafa Zıvalı ile Samsun Bölgesi Kadın Bölgesel Yardımcı Hakemi Nurdan Köseoğlu yapacak. Mücadelede, Samsun Bölgesi Bölgesel Hakemi Faruk Küstül ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.