banner13

Yeni Malatyaspor, Başakşehir maçına hazırlanıyor

Spor Toto Süper Ligin 31.haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
27 Mart 2022 Pazar 16:19
Yeni Malatyaspor, Başakşehir maçına hazırlanıyor

Spor Toto Süper Ligin 31.haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig’de 30 haftalık süreçte toplayabildiği 20 puanla son sırada yer alan ve küme düşmenin en büyük adayı konumuna gelen Yeni Malatyaspor, 31.hagtada deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Sarı siyahlılar, milli maç nedeniyle lige verilen arada, bu karşılaşmanın hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde sürdürüyor.

Lig’de 30 haftalık süreçte 5 galibiyet, 5 beraberlik, 20’de mağlubiyet yaşan Doğu Anadolu ekibinde alacakları ödenmeyen bazı oyuncular antrenmana çıkmazken, teknik direktör Cihat Arslan’ın eksik oyuncularla çalıştıkları gösteren paylaşımları gündeme oturdu. Arslan, geçen günlerde, sosyal medya hesabından  "Az da olsa çalıştık" sonrasında da “Az da olsa çoğaldık, Hazırlık maçına gidebilmek için 1 oyuncu kaldı” paylaşımlarını yapmıştı.

Takım Gittikçe Eriyor
Teknik direktör Cihat Arslan’ın yaptığı sosyal medya paylaşımları takımın içerisinde bulunduğu kötü hali gözler önüne sererken, kalan 8 haftalık süreçte neler yaşanacağı ise merak konusu oldu.

Yönetimin geride kalan iki sezonun ardından bu sezonda aynı hataları tekrarlaması ve alınan kötü kararlar sonrası takımı felakete sürüklemesinin ardından şehirle kulüp arasındaki bağ tamamen koptu. Mali açıdan da kötü durumda bulunan sarı siyahlıların kümede kalma umutları iyice tükenirken, bundan sonraki süreçte maçlara nasıl çıkacakları merak edilmeye başlandı.

FERDİ DURDU/ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.