banner13

TSO seçimlerinin kazananı belli oldu! Sadıkoğlu güven tazeledi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası bugün sandık başına gitti. Dört yılda bir gerçekleşen seçimin kazananı mevcut başkan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu oldu. 30 grubun 23’ünü Oğuzhan Sadıkoğlu’nun listesi, 7’sini ise Akif Baştürk’ün listesi kazandı.i.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
02 Ekim 2022 Pazar 17:51
TSO seçimlerinin kazananı belli oldu! Sadıkoğlu güven tazeledi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası bugün sandık başına gitti. Dört yılda bir gerçekleşen seçimin kazananı mevcut başkan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu oldu. 30 grubun 23’ünü Oğuzhan Sadıkoğlu’nun listesi, 7’sini ise Akif Baştürk’ün listesi kazandı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası sandık başına gitti… Mevcut başkan Oğuzhan Ata sadıkoğlu, 30 meslek grubundan 23’ünü kazanarak yeniden başkan seçildi.

Dört yılda bir gerçekleşen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sabah saat 09.00’da başladı.

Mevcut başkan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun beyaz, başkan adayı Akif Baştürk’ün mavi listeyle katıldığı seçimlerde yaklaşık 6 bin üye oy kullandı.  İlk kez bu denli geniş güvenlik önleminin alındığı ve alınan önlemlerle dikkat çeken seçimler akşam 17.00 sıralarında tamamlandı.

Emniyet ekipleri saat 16.30 itibariyle oy kullanacaklar dışında binaya kimseyi almadı. Saatler 17.00’yi gösterdiğinde ise gözlemciler dışında herkes bina dışına çıkartıldı. 

Yapılan seçim sonucunda TSO Meclisi’ni belirleyen 30 grubun 23’ünü Oğuzhan Sadıkoğlu’nun listesi, 7’sini ise Akif Baştürk’ün listesi kazandı.

Yeniden başkan seçilen Sadıkoğlu, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından, “Seçimin sonuna geldik. Sandıklar sayıldı. 30 komitesinin 23’ünü beyaz liste, diğer 7 komiteyi de Akif Baştürk’ün mavi grubu kazandı. Malatya’ya katma değer sağlamak için çaba gösterdik. Malatya’ya sadakatli bir şekilde hizmet etmeye çalıştık. Bence bugün sadakat ve samimiyet kazanmıştır.” açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından TSO binası dışına çıkan Sadıkoğlu tezahüratlarla karşılandı. Sadıkoğlu’nun kazanması büyük sevinç yaşattı.

ERTV HABER MERKEZİ


Son Güncelleme: 02.10.2022 19:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.