banner13

Malatya'da kaç mahallenin yolu ulaşıma kapalı? İşte o mahalleler

Malatya’da kar yağışı sonrası kırsal kesimlerde birçok mahallenin yolu ulaşıma kapandı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
27 Ocak 2024 Cumartesi 14:54
Malatya'da kaç mahallenin yolu ulaşıma kapalı? İşte o mahalleler

Malatya genelinde etkili olan kar, bazı ilçelerde ve yüksek kesimlerde etkisini sürdürmeye devam ediyor. Kent genelinde kar temizleme, tuzlama ve yol açma çalışmaları devam ederken kar yağışının etkisini artırdığı yüksek kesimlerde ve kırsal alanlarda da kapanan yolların açılması için ekipler görev başında. 

Gün içerisinde kapanan birçok mahallenin yolunu ulaşıma açan belediye ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan toplam 129 mahalle yolunun da ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Akçadağ ilçesinde 7, Arguvan ilçesinde 3, Battalgazi ilçesinde 13, Darende ilçesinde 20, Doğanşehir ilçesinde 10, Doğanyol ilçesinde 2, Hekimhan ilçesinde 20, Kale ilçesinde 7, Kuluncak ilçesinde 10, Pütürge ilçesinde 22, Yazıhan ilçesinde 7 ve Yeşilyurt ilçesinde de 8 mahalle yolunda çalışmalar sürüyor.

Kentte hastane yolları başta olmak üzere yüksek kesimde bulunan Karagöz, Konak, Beydağı, Yavuz Selim, Kernek, Fırat, Gündüzbey, Yukarı Çöşnük, Çamurlu ve Yıldıztepe mahallelerinde de ulaşımın aksamaması için çalışmalar sürüyor.

KAYNAK: İHA

Son Güncelleme: 27.01.2024 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.