banner13

Katipoğlu’ndan Malatyalılara uyarı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, depremin hemen ardından kentte yaşanan araç trafiği konusunda uyarılarda bulundu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
13 Ağustos 2023 Pazar 18:03
Katipoğlu’ndan Malatyalılara uyarı!

Malatya’da son 3 gün içinde meydana gelen 4 üzeri depremlerde, depremler sonrasında vatandaşların yollarda oluşturduğu araç trafiği kentte trafiği durma noktasına getiriyor. Akaryakıt istasyonlarında ise uzun kuyruklar oluşuyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama da, depremin hemen ardından yollarda oluşan araç trafiğinin ambulans ve itfaiye gibi acil durum araçlarının ihtiyacı olanlara ulaşmakta güçlük çektiğine dikkat çekerek, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Katipoğlu yaptığı açıklamada; “Deprem anında bulunduğunuz yerlerden araçlarınızla bir an önce uzaklaşmak istediğinizi anlıyoruz ama lütfen özellikle depremin ilk anlarında trafiği yoğunlaştıracak güzergahlara çıkmayıp sakin, geniş ve güvenli bir bölgede bekleyin. Bunu yapmadığınız takdirde -sizler de görmüşsünüzdür- trafik kilitleniyor ve itfaiye ile ambulans gibi acil durum araçları ihtiyacı olanlara ulaşmakta güçlük çekiyor!” ifadelerini kullanarak uyarılarda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.