banner13

İYİ Parti 8 Mart’ı unutmadı

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı ile birlikte İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Malatya İl Başkan Yardımcısı Gülten Turfanda ve kadın kolları teşkilatınca düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşmasına katıldı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
09 Mart 2024 Cumartesi 18:06
İYİ Parti 8 Mart’ı unutmadı

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı ile birlikte İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Malatya İl Başkan Yardımcısı Gülten Turfanda ve kadın kolları teşkilatınca düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşmasına katıldı.

Etkinlikte ilk olarak söz alan İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Malatya İl Başkan Yardımcısı Gülten Turfanda parti üyesi kadınlara Genel Başkan Meral Akşener’in selamlarını ileterek “İnşallah bundan sonrada vatanımız için milletimiz için yararlı işler yapmaya devam edeceğiz. Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.” Dedi.

Turfanda’nın ardından söz alan İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı kadınların toplum yaşamında ki önemine değinerek “İnsanların hayatı, evi, geleceği, yaşantısı kadının elindedir gücündedir. Bunu bilmiyorsak bu hayatta o ailede rahat yoktur huzur yoktur” dedi.

Etkinliğe katılan İYİ Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Süheyla Kurnaz ise İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi kadın politikacıların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak başarı dileklerinde bulundu.

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez Genel Başkan Meral Akşener öncülüğünde tüm partili kadın üyelerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak “Çok zor zamanlarda çok ciddi mücadeleler veriyoruz. Aslında bu günlerde önemli hatıralar biriktiriyoruz. Vakti geldiğinde iktidar olduğumuzda, iyi yerlere geldiğimizde dönüp bugünlere baktığımızda belki bu salonlara sığmayacağız. Bugün çok kıymetli Allah bize bugünleri unutturmamayı da nasip etsin.” Dedi.

Konuşmaların ardından İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez’in pasta kesim töreni öncesinde kadın üyelerle birlikte selfi çekmesinin ardından İYİ Parti Belediye Başkan Adayları Göçmez ve Helvacı İYİ Partili kadın üyelerle birlikte pasta kesti.

Helvacı; “Seçildiğimde rol model bir başkan olacağım”
Eski Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Müsteşarı İYİ PartiYeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı Yeşiltepe mahallesinde bölge muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.
İYİ Parti teşkilat üyeleri ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Yeşiltepe mahallesinde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali HelvacıYeşiltepe Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek İYİ Belediyecilik politikalarını ve deprem sonrası yeniden dönüşüm projelerini anlattıktan sonra Yeşiltepe ve civar mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Şahin ile bölge muhtarlarından mahallerde yaşanan sorunları dinleyen İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Eski Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Müsteşarı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı özellikle deprem sonrası yaşanan mağduriyetlere karşı çözümlerini aktararak “Zaten ben bir dönem belediye başkanı olacağım ikinci dönem bana ihtiyaç olmayacak. Ben çünkü herkese rol model bir belediye başkanı olacağım. Herkesi eğiteceğim. Herkese işi öğreteceğim. Herkesi yetiştireceğim. Gittiğim zamanda Allah razı olsun denilip gideceğim.” dedi.

Son Güncelleme: 09.03.2024 18:08
Anahtar Kelimeler:
MalatyaGündemHaberSeçim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.